Точкест
I'm Awesome
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 7.641
- Поени од реакции
- 458
Јас мајке ми не ти знам име и презимеСпаѓам во првата категорија на членови кои имаат оставено нивни лични информации на форумов, слики по галерии, мсн, скајп, дата на раѓање, ми се знае и име и презиме. Не кријам ништо, не гледам сега за сега опасност од некого да се кријам со моите мислења. Џену Грл си е Џену Грл и на форум и во приватен живот, буквално истите мислења и ставови си ги имам, нема зошто да се кријам. Немам што да изгубам и ако некој од мојата фамилија ми ги прочита постовите, знаат што човек имаат дома, ми го знаат мозокот, размислувањата, ставовите.
Втората категорија на членови се членови кои не оставаат лични информации, не им се знае ни името, ни мсн ни ништо. Тоа се членови кои можеби не сакаат да бидат прочитани од трето лице како Митра на пример, туку како Џену Грл и затоа го гледаат форумов како место да си го искажат своето мислење. Не гледам ништо лошо ни во овие членови, мистериозни како што се наречени. Едноставно можеби не сакаат контакт со луѓе, не сакаат да знаат кој седи позади монитор и крај.
Сето тоа зависи од тоа како еден член го гледа форумов, дали како место на кое ќе запознае нови пријатели или како место на кое што сака навистина анонимно да си го искаже своето мислење.
Ја сум отворен човек, кажувам име презиме адреса, дури и мобилен оставив на радио при 70 слушатели. Не ми чуе уво....ако некој сака да ме најде ќе ме најде без проблем, за добро за лошо тука сум, а ако некој сака да му варам кафе
БУЈРУМ :smir: