Насилство и повредени на протестот во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Да бев глуп и ја ќе ојдев на плоштад со секташите и студентите.

Ти објаснив на широко и натесно како стојат работите, а како тебе ти одговара.. мање битно.

Пробај кај друг, може и ќе запали.
brat ti ne zivees ovde za da ja sfatis celosnata i realna slika ubavo

tuka se raboti za podlabok i gorliv problem.

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Тупаџии.

Ти објаснив на широко и натесно како стојат работите, а како тебе ти одговара.. мање битно.

Ти не отиде зашто си у пизду матер далеку од Македонија :wink:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
da, so partiski kniski od SDSM plateni od Branko :pos2:
Поените кои се важни во случајот, треба да се видат на гласањето, а не во изградба или неизградба на црквата.
Токму така, после сиот “урбанистички“ хаос што го создадоа, уште ќе глумат “грижа“ за плоштадот што го унаказија.

Им чуе Кољо за некоја си црква на нив.

toj si kazuva ubavo cisto i jasno ...ti ne percepiras tuka ubavo
Абе.. АЈ :tapp:

Исто така порака и до оние кои во иднина имаат намера да пркосат на нивните "генијални" идеи.
Ова се поените и пораката г-дин советниче:

СДСМ: Фашизам во режија на Груевски

„Денес на Македонија и се случи фашизам во режија на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ. Груевски, Јанкуловска и ВМРО-ДПМНЕ, немаат право затскривајќи се зад крстот и божјото име, да ги тепаат Македонските граѓани , како што веќе ги тепаа и млекарите“, вели Макрадули.

:toe:

Ај пожелавам ви пријатно попладне.

Z

Zona Pelucida

Гостин

После мене ми збори дека сум од село,па се глеа само каков човек има такви размислувања,оди бе БРАТОТ,плачи им на кравичките,и овчичките да ти изградат црква:vozbud::vozbud:

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
toj si kazuva ubavo cisto i jasno ...ti ne percepiras tuka ubavo
Portokalovoto oslepuva.... ne si znael? :)

Znaci Serpico i onie drugite studenti se glupi spored tebe a? ( Serpico se izvinuvam sto te spomenuvam tebe )

Da, vistina e deka objasni na siroko, mozes vsusnost i do utre da verglas, ama toa ne znaci deka taka stojat rabotite , tuku znaci deka si uste eden partiski slepec koj sto so site sili se obiduva da vmetne sopstevni neracionalni tezi samo za da gi zastiti interesite na partijata a pri toa ispaga donkey, i nisto drugo. :toe:

Probaj, kaj onie glupanderi od sviripicino, moze i ke zapali. :nenene::helou:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499

Во Македонија не сум само пола година,и пак подобро од тебе ги знам проблемите.

После мене ми збори дека сум од село,па се глеа само каков човек има такви размислувања,оди бе БРАТОТ,плачи им на кравичките,и овчичките да ти изградат црква:vozbud::vozbud:
Какви размислувања?

Од сите мислења кои ТИ си ми ги прочитала, со што не се согласуваш или што за тебе е несфатливо, дај не се плаши од дискусија на ниво, повели еве спротивстави ги твоите размислувања?

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
форумов доцни 2 часа.

сега малце оф, не е на место тоа граѓани, селани, сељаци, дошљаци итн.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Во Македонија не сум само пола година,и пак подобро од тебе ги знам проблемите.
1.partiskite vojnici se poveke se osokoluvaat i rusat se sto ne misli kako niv
2.ima neviden politicki i partiski pritisok vrz obicnite gragani

go znaese ova? :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
форумов доцни 2 часа.

сега малце оф, не е на место тоа граѓани, селани, сељаци, дошљаци итн.
Ние како држава доцниме еден век,а па ти си запнал за 2 часа.:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Portokalovoto oslepuva.... ne si znael? :)

Znaci Serpico i onie drugite studenti se glupi spored tebe a? ( Serpico se izvinuvam sto te spomenuvam tebe )

Da, vistina e deka objasni na siroko, mozes vsusnost i do utre da verglas, ama toa ne znaci deka taka stojat rabotite , tuku znaci deka si uste eden partiski slepec koj sto so site sili se obiduva da vmetne sopstevni neracionalni tezi samo za da gi zastiti interesite na partijata a pri toa ispaga donkey, i nisto drugo. :toe:

Probaj, kaj onie glupanderi od sviripicino, moze i ke zapali. :nenene::helou:
Јас си се разбирам со Серпико, си се согласивме на почетокот на дискусијава, така да ти не бери гајле и не користи шугави фори кога немаш на што да ја поставиш дискусијата.

Си чул некогаш за негативно навивање?

Кога играат 2 тима, на пример Албанија и Грција фудбал, јас ќе навивам за Албанија, не за тоа што ги сакам и зошто сум Албанец, но ќе навивам против Грците зошто ги мразам од петнава жила како Македонец.

Истото за мене се ВМРО и СДСМ.

И додржи ниво на дискусија да не почнеш да цвикаш на крајот ко по обичај.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Јас повеќе преферирам чисти бои......овие настанати (боите) со мучкање на све и сфашта за кур не ги бива.
Значи сеуште се радуваш што “портокаловите кошули“ не започнале со патроли од по 3ца да шетаат низ градовите и селата?:vozbud:

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ова се поените и пораката г-дин советниче:
Не бе братот, ова е државата која со устав ти го гарантира правото на протест, а ова подолу е полицијата која треба да те штити од напалени партиски дивјаци.

Сега ја разбра пораката ???

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ти да ме викнеше ќе дојдев.
Јас не викам и не одам. Не сум партиски роб и не ме боли кур за ствари кои мене нема да ми променат ништо во животот, мада и јас нема да променам ништо ако стојам ко гнида и се дерам ко кретен или се тепам.

Now let us cut to the chase

Ако некоја одредена дадена личност, влада, or you name it да направи ќе направи, и нема сигурно некој одреден даден протест, тепач, суруш да смени.

Кучињата лаат, дај им коска и ќе се смират.
Реално се сваќа дека секој протест е организиран со друга цел, не за џабе кажувам друга затоа што после Х време се познава Y т.е. причината.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom