Насилства во Македонија

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Веќе 190 страници јадење гомненици без никаква информација за фактичката состојба :cuc:
Преведуваш од џермански со гугл транслејт а ? :icon_lol:
Пиши си „190 страни јадење го*на...“ па да се разбереме ко луѓе :icon_mrgr:

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Истото вчера му го реков на тој на Т што му почнуваше никот мислам, со црвен крст на аватар.
Ми рече дека сум свиткал кичма. :facepalm:

@tigrica92 и ти баба олабави малце.

Не шерифувам ама ако немате нешто паметно да кажете за ситуацијава боље ќутете си и читајте а не глупи коментари од типот еј ств за мурињо си гласал? хехехехе, смрдиш на офчо, у фацата си као чернобилец и слично.
Па ми беше смешно морав јавно да се изнасмеам :)

Член од
16 февруари 2014
Мислења
343
Поени од реакции
198
1.jpg

:(( Zhalno. Dodeka nie se raspravame so primitivizam, so divjaci i imame vlast koja manipulira so mnozinstvoto zaostanati i retardirani drvosechachi ( prashanje e, i za toa dali se kvalifikuvani ) ostatokot od svetot ( koj koj se stremime - Zapadniot svet ) ima gajle dali ke odi godishno 3x ili 4x na patuvanje. Eve samo random mislenje na obichen gragjanin od Cheshka.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.552
Поени од реакции
35.339
Должност?БИТНО ИЗЛЕГОЛ???Толку е тоа битно?Мене не ми било никогаш битно да гласам.
После иди и чуди се зошто е премал односот на пратениците од македонските партии.
Некој од Швајварија и од Германија плаќа авионски карти и лета илјадници километри само за да гласа, а вакви како тебе не можат ни пар стотини метри да го помрднат газето до гласачко место. :cautious:

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
После иди и чуди се зошто е премал односот на пратениците од македонските партии.
Некој од Швајварија и од Германија плаќа авионски карти и лета илјадници километри само за да гласа, а вакви како тебе не можат ни пар стотини метри да го помрднат газето до гласачко место. :cautious:
За?Подобра Македонија?Поголема безбедност?Повисоки плати?

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Прегледај го приврзокот 93050

:(( Zhalno. Dodeka nie se raspravame so primitivizam, so divjaci i imame vlast koja manipulira so mnozinstvoto zaostanati i retardirani drvosechachi ( prashanje e, i za toa dali se kvalifikuvani ) ostatokot od svetot ( koj koj se stremime - Zapadniot svet ) ima gajle dali ke odi godishno 3x ili 4x na patuvanje. Eve samo random mislenje na obichen gragjanin od Cheshka.
Two has no hope for good life?[DOUBLEPOST=1400695613][/DOUBLEPOST]
Аман бре луѓе, барем тоа право искористете го ишкртајте го листот ако сакате ама барем појдете.... зошто некој друг наместо вас да пушта лифче по нечија десетта желба? Ме чита некој овде воопшто мене? :facepalm:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
глупачо,бар поништи го гласот да не ти биде злоупотребен и да гласа некој во твое име по негов кеиф.

Член од
16 февруари 2014
Мислења
343
Поени од реакции
198

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
глупачо,бар поништи го гласот да не ти биде злоупотребен и да гласа некој во твое име по негов кеиф.
Јас ќе го поништам,а дали ќе помогне тоа да ги натераме другите лижачи од штабовите да не гласаат, за да се кутне власта и народот да ја земе во свои раце?Искрено,ама не гледам ама баш никаква светлина во тунелот додека сум во Македонија.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.797
Мислам дека главното го пропушташ за причината на протестите. Затоа што со години постои насилство, тепање, заплашувања, а раководството на МВР и властите не е битно која партија знаат, гледаат и не прават ништо да ги заштитат граѓаните. Во многу средини со мнозинско албанско население, Македонец не може да помине со македонско знаме, маица со македонски обележја или да запее македонска патриотска песна и слични изрази на македонски патриотизам без да биде нападнат. Во овој трагичен случај како и други грди настани од овој тип вистинскиот виновник се МВР поточно оние кои го раководат „Македонското“ Министерство за Внатрешни Работи. Затоа се протестите, за да го изразат својот револт да се престане со толеранцијата на насилството. Епа мислам дека ако нешто би им значело на блиските на починатото момче е нешто да се превземе против тоа насилство кое меѓу други жртви им го одзеде момчето. Сигурно дека тоа е многу подобро отколку сите да седиме дома и тогаш силеџиството да стане уште полошо.
Точно...се слагам дека треба нешто да се смени..се слагам дека треба протести...ама не мора да се обезвреднува животот на детето...Затоа и реков не мора само вакви прилики да се чекаат за да се прават протести...Пошто во вакви моменти колкава и да е кај нас лутината и иритираноста и кај Албанците ќе биде, а ако дојде до инцидент меѓу двете групи знаеме кој ќе биде црна овца во тој случај...

btw за да не бидам погрешно сватен, се обезвреднува со тоа што се спинува ситуацијава во нешто што не, не е убиство ради меѓуетничка расправија.... Да се тргнеше на протест одма со „ повторно се загрзовуаат животите на младите, да се превземат построги мерки за контрола на криминалци и оружје, да се тргнеше со протест ПРОТИВ полицијата најпрвин,“ сваќам....усвари и протестот во 90% и е таков, овците овдека го спинуваат сето ова...затоа сум изиритиран, затоа и ја импулсивно ќе реагирам....па не шпон, ако сакаат и вахабист нека ме направат, ме заболе мене ташаков... Исто, за секој мене што ме извреѓа, и што ова или она на некој ќе му направел, нека се покажи на дело...нека излези надвор, нека направи тоа што вика дека ќе направи, сликај, постирај слика и фали се дур ти душа сака....дотогаш, барем испочитувајте го детето и не серете во 200 страни за 50 различни глупости...барем еднаш во животот покажете дека ви функционира една мозочна клетка

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Точно...се слагам дека треба нешто да се смени..се слагам дека треба протести...ама не мора да се обезвреднува животот на детето...Затоа и реков не мора само вакви прилики да се чекаат за да се прават протести...Пошто во вакви моменти колкава и да е кај нас лутината и иритираноста и кај Албанците ќе биде, а ако дојде до инцидент меѓу двете групи знаеме кој ќе биде црна овца во тој случај...

btw за да не бидам погрешно сватен, се обезвреднува со тоа што се спинува ситуацијава во нешто што не, не е убиство ради меѓуетничка расправија.... Да се тргнеше на протест одма со „ повторно се загрзовуаат животите на младите, да се превземат построги мерки за контрола на криминалци и оружје, да се тргнеше со протест ПРОТИВ полицијата најпрвин,“ сваќам....усвари и протестот во 90% и е таков, овците овдека го спинуваат сето ова...затоа сум изиритиран, затоа и ја импулсивно ќе реагирам....па не шпон, ако сакаат и вахабист нека ме направат, ме заболе мене ташаков... Исто, за секој мене што ме извреѓа, и што ова или она на некој ќе му направел, нека се покажи на дело...нека излези надвор, нека направи тоа што вика дека ќе направи, сликај, постирај слика и фали се дур ти душа сака....дотогаш, барем испочитувајте го детето и не серете во 200 страни за 50 различни глупости...барем еднаш во животот покажете дека ви функционира една мозочна клетка
Да се фалам? Нема потреба за што да се фалам? Затоа што имам прекрасна земја или ?

4NHK0

Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
4NHKO ако исицитираш уште еден во наредниве 3 саата се ладиш од форум, ајде стани од ПЦ
Закана ли е ова?Е тоа е тоа што го викав дека сами ќе се предадеме и испотепаме...Ако,ако...Така треба...

Kajgana Shop

На врв Bottom