Џ
Џонтра Волта
Гостин
Убаво ви реков, Primal Fear macedonian version!
За поправилен сооднос меѓу пратениците (и народите).За?Подобра Македонија?Поголема безбедност?Повисоки плати?
ај бе читајте ја темава малце, и претходните мислења. 100 пати е речено дека ќе нема, погребот е денеска.Има протести денес??
И што треба да значи ова?Момчето што го уапсија за убиството се криеше меѓу две куќи кога го забележаа соседите. Само што ја земав ќерка ми од училиште и дојдов пред дворот кога го видов. Имаше многу крв на маичката и почна да бега кон улицата. Го бркав со уште неколку соседи, а тој трчаше кон улицата. Тогаш налета полициско комбе и полицајците го уапсија
http://www.dnevnik.mk/default.asp?ItemID=1A62B8BD6E202549A0A4272959A0510E
Ова значи дека не се предал сам на полицијата како што лажеше адвокатот туку полицијата го уапсила и го фрлил ножот во меѓувреме.И што треба да значи ова?
И јас тоа прашав,пошто слушав звуци од полиција и брза помош...знаеш нешто повеќе ?Што се случувало во Аеродром?
Жената била неверна,мажот ја начекал со швалерот па ги упукал и двајцатаИ јас тоа прашав,пошто слушав звуци од полиција и брза помош...знаеш нешто повеќе ?
Они го уапсиле а он тогаш сам се предал.Прочитав на претходните страни дека сам се предал на полицијата, а оно обратно. Чинам така беше.![]()