Насилства во Македонија

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.440
Поени од реакции
39.057
E toa e deka se sitea koga go ubija Angel , na fejsbuk sekakvi komentari ostavaa, duri edna bulka napisala taka vi e site ke ve ubieme, ama steta sto radi takvi debili ke si stradaat vaka nevini.
Голем е господ.

И Ангел беше невин момак кој само си го сакаше точакот назад. Сега остана и без точок и без живот. Копиљот во тојотата исто.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Мартин Нешковски, беше убиен од страна на полицаец на должност на еден митинг поради тоа што Мартин имал различна политичка определба од полицаецот(тоа беше причината ако не се лажам) и тогаш имаше многу протести(мислам дека беше 2010-11 не сум многу сигурен)
Да,токму така.Телохранителот,го познал по бојата на тенот и очите,дека тој е член на туѓа политичка партија и со муњевита брзина го фатил и го претепал до смрт.Токму тоа беше причината.

НЕ ! Причината беше што дечкото се качил на бина за време на говорот,почнале да го бркаат,кога го фатиле го истепале и починал од повредите.Немаше никаква врска со политичка партија...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Site albanci sakat toj da bide kaznat nikoj ne rece deka treba da se oslobodi ili ne znam sto mislis, bidejki nikoj nejke da ne znaat kako lopovi ili ubijci radi nekoi idioti kako nego, mnozinstvoto od albanci zboruvaat za maloumnite huligani makedonci sto za informacii zimat nekoi portali i aj na nemiren protest da im praam steta na albancite, zosto da se generaliziraat incidentive, jas licno sumnav deka moze da bide i rom ubiecot uste denes razbrav deka sigurno e albanec. A da ne zaboravime deka i tatkoto na Angel treba da bide kaznet so napagal kradec mesto da go prijavi vo policija. Neli? Seto ova ne bi se slucilo oni da sedea doma i da ja prijavija krazbata koja vsusnost ne se sluci.
Teбе да ти влезат дома во Чаир Македонци ќе ги пријавиш во Полиција или во самоодбрана ќе реагираш. Во Америка да ти стапнат дома Циа без најава имаш право да го упукаш а не сецикеса лопов како овој смрдежов. Го осудуваш, ама и не го осудуваш. Муабетиве ти се катастрофа.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Нема врска за Мартин, дури мислам беше и симпатизер на владеачката партија (име не сакам да им спомнам, копилиња проклети). Мислам дека имаше некоја постара препирка помеѓу Мартин и убиецот, но подоцна како да сакаа од раководството во МВР да го скријат настанот.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Дајте тоа видеото имаше на него Насер завои по рацете?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Site albanci sakat toj da bide kaznat nikoj ne rece deka treba da se oslobodi ili ne znam sto mislis, bidejki nikoj nejke da ne znaat kako lopovi ili ubijci radi nekoi idioti kako nego, mnozinstvoto od albanci zboruvaat za maloumnite huligani makedonci sto za informacii zimat nekoi portali i aj na nemiren protest da im praam steta na albancite, zosto da se generaliziraat incidentive, jas licno sumnav deka moze da bide i rom ubiecot uste denes razbrav deka sigurno e albanec. A da ne zaboravime deka i tatkoto na Angel treba da bide kaznet so napagal kradec mesto da go prijavi vo policija. Neli? Seto ova ne bi se slucilo oni da sedea doma i da ja prijavija krazbata koja vsusnost ne se sluci.
Далие е кражба, дали кражба во обид, пак ќе одоговара џабе ти како шт овикаш не се случила, он направил кривично дело.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Да бе,еве го.Цел е во завои,и главата му е дупната дури.

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Дајте тоа видеото имаше на него Насер завои по рацете?
Со тренерка со долги ракави е и заматено лице. P.S. многу лесно може да си нанесеш повреди...

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Хмм, Насерчо ќе да има некои натчовечки моќи. Го млателе со палки неколку лица од кои еден повозрасен, успеал да украде нож, да убие и да избега. А да, и проблеми со видот има.
Naserman!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.080
Поени од реакции
74.826
Мартин Нешковски, беше убиен од страна на полицаец на должност на еден митинг поради тоа што Мартин имал различна политичка определба од полицаецот(тоа беше причината ако не се лажам) и тогаш имаше многу протести(мислам дека беше 2010-11 не сум многу сигурен)
Не е точно, напротив се обидувал да се качи на бината при прославата на неговата партија...

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Штаб ? :confused:
Не другар ова е мое лично мислење, последните 3 избори излегов да гласам чисто онака да ми помине времето. Те интересира за кој гласав ? Лампард, Мата а на последите гласав за Мурињо.
Ниту сум бил по штабови ниту имам намера, мене партиска книшка не ми треба туку пасош кој води надовор од “ова“.
Хахахахаахах гласаше за Мурињо браво ме пресмеа :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ко да не знаете дека се програмирани да ги бранат своите па макар ги најдат виновни за палење луѓе во концентрационен логор. Само нека смее некој нивни да нападне некого на форум, на тв, на фб, ќе не може од дома да искочи, оџата ќе му пресуди и се така по ред. Немој само некој да ме цитирал и да ме демантира дека ова не е така. Затоа ви викам не ги цитирајте, нека продаваат такви филмови по запад.
Нека трепка.
А овие наши опозиционери од македонски блок, ќе иделе на мост да спијат за да спасуваат албанци, да ти се повраќа од тоа што ќе го прочита човек деновиве.
Ќе го славам денот коа ќе видам дека некоја политичка партија од албански блок ќе застане на страна на македонците.

Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Нека трепка.
А овие наши опозиционери од македонски блок, ќе иделе на мост да спијат за да спасуваат албанци, да ти се повраќа од тоа што ќе го прочита човек деновиве.
Ќе го славам денот коа ќе видам дека некоја политичка партија од албански блок ќе застане на страна на македонците.
Toa ќе се случи на 31 фебруари нареднава година :icon_lol:

Член од
30 септември 2011
Мислења
101
Поени од реакции
38
Затоа се протестите.
Не е прва кражба и не се само кражби во прашање. Не се праи на удрен, кога ќе одиш во полиција и ќе им кажеш дедо ми го тепаа банди од Крушопек, они ќе ти речат - не сум ти ја телохранител. Кога ќе отидеш и да им кажеш ми го украдоа моторот и ете ги во Кондово се, ќе ти речат - иди плати им и земи си го, нема етнички тензии да ствараме заради еден мотор, кога ќе им речеш - секој ден возат низ маало со 200, згазија човек пред еден месец, тогаш ќе добиеш одговор дека тоа е сообраќајна работа. И така, секој месец некој јаде ќотек шетајќи се низ маало, дали жена, дете или старец.
Пријавувано е све ова и препријавувано, но полиција после мостот не смее да иде. Ќе дојдат со боксирачи и шипки, ќе истепаат прв кој им дојде и магла во безбедна територија. Сакаш ли линкови од вести за вакви случки. (мада веројатно веќе си видел)
После сакаат тие од Грчец и Крушопек, Сарај и Кондово, тука дуќани да имаат.
Па ја да доаѓам да те ебам секој ден и ништо да не ми можеш, затоа што си имам безбедна територија, кажи дали ќе ми дадеш кај тебе у двор бизнис да правам?
Epa drugar ne ti se krivi albancite sto ne funksionira policijata vo nasata drzava, od takvite bandi kakvi se vo grcec ili kondovo patat i albancite, ne daj boze da ti ja ukradat kolata i ke treba pak da ja plakas za da ti ja vratat, no ne znaci toa deka treba da se gerenalizira slucajot i da se zivee so predrasudi "site albanci se takvi", ne be malku se takvi no tie se top tema za mirnite nikoj ne zboruva ni nema zs da se zbori. Tie sto imaat prodavnici ne ti se krivi ako si majcin soberi ja grupata i napgaj gi doma tie sto treba ama nemate gz da se spravite so niv.

Kajgana Shop

На врв Bottom