- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Нема.добро што имаш со бројките сега ти? ? ? мислиш дека нема да се исполни со балисти тој стадион со капацитет од 32.000 гледачи ?
Нема.добро што имаш со бројките сега ти? ? ? мислиш дека нема да се исполни со балисти тој стадион со капацитет од 32.000 гледачи ?
Ако големината на навивањето се мери спроед нецивилизираноста така нека е. Според тој критериум ви нема рамни.za da bides navivac ne znaci deka treba da bides civiliziran neli ?
НЕМАТЕ срце да го наполните и сите столчиња да ги искршите,а на враќање и некој прозор од автомобил.СЕ КЛАДАМдобро што имаш со бројките сега ти? ? ? мислиш дека нема да се исполни со балисти тој стадион со капацитет од 32.000 гледачи ?
drugite grupi bea vo drugata tribina...Па тоа и сакам да ти кажам имавте доста албански навивачи што навиваат за Шкендија,ама имавте подршка и од други групи , така да не е баш за фалење вчерашната бројка
Цел стадион Балисти ?а ти постариот што правиш паметен со бројките а не знаеш колку албански екипи има во македонија ? ? ? ? и ако гледаш фудбал треба да ти е јасно дека мечевите во тетово кога шкендија игра како домаќин има само нивни навивачи БАЛИСТИ а кога игра други мечеви нормално е тоа да има и други навивачки групи исто како што се случува кога игра тетекс со шкендија која ги моли сите мак фан клубови да и дојдат на помош, работнички кога игра во европа па дури и Шверцерите ги повикуваат
Да се исполни максимум целиот стадион неможе ниту една навивачка група во Македонија, со обична публика да може ,а вчера не беше ни пола можеби неповолниот резултат влијаеше, можеби во друга прилика ке го наполните ....... позздобро што имаш со бројките сега ти? ? ? мислиш дека нема да се исполни со балисти тој стадион со капацитет од 32.000 гледачи ?
Ај бе иди фрли се од прозор, најдобро ќе ти биде. Не се прај овде дека нешто многу се разбираш, ти се смее народ.а ти постариот што правиш паметен со бројките а не знаеш колку албански екипи има во македонија ? ? ? ? и ако гледаш фудбал треба да ти е јасно дека мечевите во тетово кога шкендија игра како домаќин има само нивни навивачи БАЛИСТИ а кога игра други мечеви нормално е тоа да има и други навивачки групи исто како што се случува кога игра тетекс со шкендија која ги моли сите мак фан клубови да и дојдат на помош, работнички кога игра во европа па дури и Шверцерите ги повикуваат
jas samo braducedi imam povece od cela tvoja fan grupaАј бе иди фрли се од прозор, најдобро ќе ти биде. Не се прај овде дека нешто многу се разбираш, ти се смее народ.
Не е за фалење ова али ок...jas samo braducedi imam povece od cela tvoja fan grupa
dobro jas imam samo dva braduceda nesto povece od teteks fanoviteНе е за фалење ова али ок...
AHAHAHAHAHAHAHjas samo braducedi imam povece od cela tvoja fan grupa