Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Не е за фудбал, ама ај навивачка група :pos:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ќути и јас го имав приметено :pos: ама битно се снашол човекот, јбг фул крца салата:D

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Da jaki se,kolku sto i vie ste jaki,da vtor pat im e da zapalat makedonsko zname,isto kako sto ste zapalile i vie ( poveke od 2 pati ) I jas isto kako tebe bi sakal da znam dali i vie bi zapalile zname vo nekoj turnir vo kosovo ili albania?? pa togas ke moze site da go dobieme tocniot odgovor! zasto sekoj pali zname na nekoja drzava koga ne e vo taa drzava koga znae deka ne postojat nikakvi kazni?
Odgovorot e mnogu jasen '' kako ke si prais,taka ke ti se vrati''. taka da nema potreba za diganje panika.
Ako gledanjeto kako se pali vaseto zname ve prai srekni,togas pak prodolzete i vie palete,pcuete itn itn... Pak isto ke vi se vrati.
Така е пријателе, во животот се се враќа. Убаво е за тебе што ова си го разбрал и сватил.
Е сега да знаеш ќе ви се врати и за нападите 10 на 1, и за се што напраивте на педерски начин. Биди сигурен во тоа. ;)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Millwall , симнување на македонско знаме во МАКЕДОНИЈА што е ?

Или уште ќе лажете дека одговарале кривично тие што го симнале ?

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Така е пријателе, во животот се се враќа. Убаво е за тебе што ова си го разбрал и сватил.
Е сега да знаеш ќе ви се врати и за нападите 10 на 1, и за се што напраивте на педерски начин. Биди сигурен во тоа. ;)
Sekogas ni bilo i ke ni ostane zadovolstvo da ni ostanete sekojdnevni pacienti :icon_mrgr: .

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Нова страница за мактифо сцената :)

http://www.mak-tifo.mk/

Почитувани членови на навивачката група и симпатизери на ФК Беласица од Струмица. Деновиве се соочуваме со несекојдневна ситуација во Струмичкиот спорт.
Имено , незнаеме колку е информирана јавноста во Струмица деновиве се оформи навивачка фракција на ФК Вардар во Струмица под име КОМИТИ СТРУМИЦА. Ние како навивачка група и ултра навивачи на ФК Беласица ја соопштуваме јавноста дека се одградуваме од било каква соработка со оваа група , и се одградуваме од членовите на оваа навивачка група. Апелираме до јавноста , до сите симпатизери и ултра навивачи на ФК Беласица да не пагаат под провокации на коментари на социјалните мрежи како што е Фејсбук. Овие денови можно е низ градот да се појават налепници , флаери и плакати а и соопштенија за активностите на Комити Струмица по повод натпреварот ФК Турново - ФК Вардар па со тоа апелираме до навивачките подгрупи на „АЈДУЦИ“ односно "YOUNG CREW" и "ULTRAS" да не превземаат никакви акции доколку претходно не бидат испровоцирани од членови на горе наведената навивачка група на Вардар , Комити Струмица.

:icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Dobra idea, ali so admini kako tuka (pr Komita ultras) nisto nema da bide ni toa.. A gledam vie ste ideatori na ovaa strana :)
Везе немам кој ја направил странава, прв пат ја гледам денеска, али не е лошо за споделување материјали и слично :icon_mrgr:

П.с. Еве ви го идеологот :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
Девојчево не ти се вклопуе. Да беше некое машко дете до 9-10 години може. :D
Што знам, мене ми личи на некое девојче што собира цвеќенца и плеска со рачињата :icon_mrgr:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.347
Поени од реакции
26.349
Што знам, мене ми личи на некое девојче што собира цвеќенца и плеска со рачињата :icon_mrgr:
За тоа би се согласил, ама таков поглед може да му извади само мало машко детенце на базен. Ако не веруеш има луѓе во Београд, знаат. :icon_mrgr:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.913
Поени од реакции
1.567
Dobra idea, ali so admini kako tuka (pr Komita ultras) nisto nema da bide ni toa.. A gledam vie ste ideatori na ovaa strana :)
Вие и онака не припаѓате на македонската ултрас сцена. Ако е кул денеска да си навијач, не значи дека и планинари од Призрен може да бидат навијачи..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom