- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.454
- Поени од реакции
- 84.866
i dopractice what you preach![]()
i dopractice what you preach![]()
Така е пријателе, во животот се се враќа. Убаво е за тебе што ова си го разбрал и сватил.Da jaki se,kolku sto i vie ste jaki,da vtor pat im e da zapalat makedonsko zname,isto kako sto ste zapalile i vie ( poveke od 2 pati ) I jas isto kako tebe bi sakal da znam dali i vie bi zapalile zname vo nekoj turnir vo kosovo ili albania?? pa togas ke moze site da go dobieme tocniot odgovor! zasto sekoj pali zname na nekoja drzava koga ne e vo taa drzava koga znae deka ne postojat nikakvi kazni?
Odgovorot e mnogu jasen '' kako ke si prais,taka ke ti se vrati''. taka da nema potreba za diganje panika.
Ako gledanjeto kako se pali vaseto zname ve prai srekni,togas pak prodolzete i vie palete,pcuete itn itn... Pak isto ke vi se vrati.
Sekogas ni bilo i ke ni ostane zadovolstvo da ni ostanete sekojdnevni pacientiТака е пријателе, во животот се се враќа. Убаво е за тебе што ова си го разбрал и сватил.
Е сега да знаеш ќе ви се врати и за нападите 10 на 1, и за се што напраивте на педерски начин. Биди сигурен во тоа.![]()
Sekogas ni bilo i ke ni ostane zadovolstvo da ni ostanete sekojdnevni pacienti.
Почитувани членови на навивачката група и симпатизери на ФК Беласица од Струмица. Деновиве се соочуваме со несекојдневна ситуација во Струмичкиот спорт.
Имено , незнаеме колку е информирана јавноста во Струмица деновиве се оформи навивачка фракција на ФК Вардар во Струмица под име КОМИТИ СТРУМИЦА. Ние како навивачка група и ултра навивачи на ФК Беласица ја соопштуваме јавноста дека се одградуваме од било каква соработка со оваа група , и се одградуваме од членовите на оваа навивачка група. Апелираме до јавноста , до сите симпатизери и ултра навивачи на ФК Беласица да не пагаат под провокации на коментари на социјалните мрежи како што е Фејсбук. Овие денови можно е низ градот да се појават налепници , флаери и плакати а и соопштенија за активностите на Комити Струмица по повод натпреварот ФК Турново - ФК Вардар па со тоа апелираме до навивачките подгрупи на „АЈДУЦИ“ односно "YOUNG CREW" и "ULTRAS" да не превземаат никакви акции доколку претходно не бидат испровоцирани од членови на горе наведената навивачка група на Вардар , Комити Струмица.
Dobra idea, ali so admini kako tuka (pr Komita ultras) nisto nema da bide ni toa.. A gledam vie ste ideatori na ovaa strana
Везе немам кој ја направил странава, прв пат ја гледам денеска, али не е лошо за споделување материјали и сличноDobra idea, ali so admini kako tuka (pr Komita ultras) nisto nema da bide ni toa.. A gledam vie ste ideatori na ovaa strana![]()
Девојчево не ти се вклопуе. Да беше некое машко дете до 9-10 години може.
Што знам, мене ми личи на некое девојче што собира цвеќенца и плеска со рачињатаДевојчево не ти се вклопуе. Да беше некое машко дете до 9-10 години може.![]()
За тоа би се согласил, ама таков поглед може да му извади само мало машко детенце на базен. Ако не веруеш има луѓе во Београд, знаат.Што знам, мене ми личи на некое девојче што собира цвеќенца и плеска со рачињата![]()
Вие и онака не припаѓате на македонската ултрас сцена. Ако е кул денеска да си навијач, не значи дека и планинари од Призрен може да бидат навијачи..Dobra idea, ali so admini kako tuka (pr Komita ultras) nisto nema da bide ni toa.. A gledam vie ste ideatori na ovaa strana![]()