- Член од
- 7 декември 2011
- Мислења
- 68
- Поени од реакции
- 148
Значи по ова што го пиша ми делува ко да не си бил горе во тој момент или како да си бил на некоја супстанца која ти го има поматено мозокот. Горе немаше ни 100 комити ама ајде да кажеме дека имало и еве 150 вие во секој случај бевте повеке од 500. Во тие 500 имаше наоружани барем 200 кој дојдоа во ќошот откако ACAB почна да вади пендраци на нас зошто веке 2-3 пати ве имавме вратено ( пак ке повторам 100 на 500). Кога веке почна да мава и полицијата се повлече групата во ќош и тогаш вие како пички некои мававте со се што ке стигневте (а тука имаше ножеви, каиши, камења, пендраци, стапови и што уште не).Edna recenica 300 lagi. ke te citiram uste ednas zbor po zbor...
1. 100 komiti - ja vidov poise
2. 500 nasi - samo ako se smetaat i tie starci so stoeja gore.
3. planinci - Cair e prva naselena opstina vo Skopje, koa Gorce, karpos itn bile nivi.
4. naoruzani - vikas site 500 bile naoruzani a, hmm....
5. so sekakvi sredstva - dali se smeta i motorna pila vo ovie sredstva zs vidov eden najverojatno od nego begavte
6. da se ima muda - ako mislese za vas togas toa e veke poznato deka vie nemate muda za nisto
7. da se vleze (vo vakov duel) - haha koj rece deka vie ste vlegle vo takov duel, vie samo begavte (nemora da mi veruvas si ima trista klipcinja)
8. DUEL - tamu nemase duel, duel znaci tepacka megu dve lica ili grupi a na kale imase nasi so tepaa vasi, ne ni se sprotivstavivte za da se vika duel.
Dodeka postojat vakvi postovi vo forumov nema smisla da se trosi vreme replicirakji vam.
Е сега замисли на целата таа ситуација имаше повредени и од кај вас и од кај нас( со тоа што кај нас имаше избрцани, а кај вас само помодрени јебига кој што имаше во рака( ние со раце, вие со реквизити) ) Замисли да беше целата ситуација обратно и вие да бевте `100 нас ни беше доволно да бидеме 100 и горе од калето ке ве фрлавме. Не ни требаат реквизити со вас да се решиме, ние не напаѓаме како пички 3/4/510/ на 1/2. Има време ке се видиме пак само надевајте се дека пак ке биде како што беше минатиот пат зошто ако не биде така нема да си поминете така лесно !