- Член од
- 1 април 2013
- Мислења
- 266
- Поени од реакции
- 719
Ako ne se Sverceri navivacka grupa radi edno ubistvo togas ne se navivaci ni najgolemite grupi vo svetot, koi vo nivnata istorija imat povise od edno ubistvo
Едно ко ниедно така?Ako ne se Sverceri navivacka grupa radi edno ubistvo togas ne se navivaci ni najgolemite grupi vo svetot, koi vo nivnata istorija imat povise od edno ubistvo
Edno ko edno, sega za sega.Едно ко ниедно така?
Сеа гледаш зашто не сте група?Edno ko edno, sega za sega.
A ti citaj ja kako tebe ti odgovara
Поздрави го Јетон и кажи му нека издржи,германските затвори со полни со црнци,слободно нека продолжи да си ја тера вајт прајт пропагандата,ќе му биде добро и него и на тие шо ќе го ебат.Edno ko edno, sega za sega.
A ti citaj ja kako tebe ti odgovara
Рибари имаше?Прегледај го приврзокот 223089
Пелистер-Охрид.
ЗабранаРибари имаше?
Одбиено барањето од фк Пелистер за гостински навивачи, немале место за гостиРибари имаше?
Одбиено од свр ради последното ваше гостување каде наши членој беа повикани на разговор и беа пишани над 10 парични казни од по 550е.Забрана
Одбиено барањето од фк Пелистер за гостински навивачи, немале место за гости
Ne mozes ti da gi meris tasacite so nego , ni da go spomnas.On so svojata ekipa vi ja unisti mladinata vase , dodeka ti se zamaras so gluposti u forum glumis patriot ,a za ubieniot sazdo nisto ne napraivte samo pravda barate sedejki doma.Razlikata megu nas i vas e golema ,ste bile i ke ostanete sekogas najgolemite gomnojadci i ja znaete vistinata no znam deka ve boli da go priznavateПоздрави го Јетон и кажи му нека издржи,германските затвори со полни со црнци,слободно нека продолжи да си ја тера вајт прајт пропагандата,ќе му биде добро и него и на тие шо ќе го ебат.
Абе дебилу он со својата екипа зави една цела фамилија во црно,го убивте поради глупости и наместо после тоа барем да останете неутрални земавте го ишкртавте пола Скопје со тој гаден графит.Ne mozes ti da gi meris tasacite so nego , ni da go spomnas.On so svojata ekipa vi ja unisti mladinata vase , dodeka ti se zamaras so gluposti u forum glumis patriot ,a za ubieniot sazdo nisto ne napraivte samo pravda barate sedejki doma.Razlikata megu nas i vas e golema ,ste bile i ke ostanete sekogas najgolemite gomnojadci i ja znaete vistinata no znam deka ve boli da go priznavate