и мене ме интересира што стана со ваучерите на правен?
Што имаат врска испитите со ваучерите ако ти е запишана последната година од студиите треба да земеш без оглед ако ти останале испити.Епа фино, јас за еден испит не земав ваучер.
Каква инспекција бре, што збориш, демек јас ако купам компјутер за друг одма казна ќе ми пиѓат. Па ќе кажам го купив и го поклонив.Ај докажи дека лажам!Пред да почните да продавате:
Контрола за наменско користење на ваучерите
Со цел да се обезбеди доследно спроведување на програмата, т.е. да се осигури наменско користење на ваучерите ќе се врши инспекциска контрола кај купувачите-студенти, како и кај компаниите, каде соодветно ќе се прати лагерот и реализираната продажба од страна на овластени лица од Министерството за финансии, т.е. Државниот пазарен инспекторат.
не да нема никој ништо да проверува..денес дознав и дека еден другар си купил принтер и скенер со ваучерот..викам не е можно,он ми вика ти така си мислиш
btw а на правен ќе има ваучери и за ектс??
Колку, од каде?А ти не се фалиш?:pos2:
Земав ASUS F5
http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1789&l1=5&l2=24&l3=477&l4=0
ете тој
мојот сон
Епа за еден испит, немам доволен број кредити за семестарот од таа последна година, фактички имам квадрат (по стара програма), по нова нема врска квадратот, само бројот на кредити се гледа. Требаа 96, јас имав 90. 1 испит.Што имаат врска испитите со ваучерите ако ти е запишана последната година од студиите треба да земеш без оглед ако ти останале испити.