НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.378
Поени од реакции
35.027
Ник Нурс е слободен, можат да го ловат пошто е солиден тренер и треба да донеси позитивни промени.
Не сме ние таа среќа, инаку нема тренер што повеќе сакам да го видам на клупа во Лејкерс (со години веќе).

Дрво е компироглавиов, Вандо го остави стартер во втората иако Џа не играше. Мислам еј, Вандо е минус во напад - што ќе ти е ако не треба да чува некој како Морант?
Не сака да размислува, да се адаптира, продолжува со ванила поставата и менува ако мора - ВО СЛЕДНАТА УТАКМИЦА. Како што кажуваш сва среќа што и Мемфис немаат некој тренер. Стив Кер ќе го јаде за доручек, освен ако не испадне да се сретне со компироглавиот v1. :D

...ненормалниот пред натпревар оди со брукс збора - да беше Коби или Џордан немаше муабет да му прават ќе го одереа жив на терен, такви дрелиња ги множеа со нула, буквално.
Многу во некои филмови се ставаат денешниве, глумат лудило. Нема споредба со Коби или Џордан. Замисли да ги звизнеше нив по ташаци некој како Брукс...

Богами ти требаше 20 сезони, плефој серија против најмладиот и најексплозивниот тим и удар во јајца да дојдиш до ваков заклучок.
Јас би уште многу години да може да игра во старата форма. Не пошто сум фан на него лично, туку пошто е во Лејкерс... Ама некои животни факти се непобитни, за сите.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.151
Поени од реакции
11.819
Дрво е компироглавиов, Вандо го остави стартер во втората иако Џа не играше. Мислам еј, Вандо е минус во напад - што ќе ти е ако не треба да чува некој како Морант?
Се' уште ги сметам Лејкерс за фаворити (по повредата на Морант) и се надевам дека ке врстат со ГСВ (ради Кари и Клеј) ама тоа е многуууууууу тешко (треба да помини прво ГСВ понатаму), а исто се надевам АД да остани здрав и да ги изгазат Мемфис.
Јас најмалку сум фан на Леброн, но никако не оди да го понижаваш на прес дека му прошло време (океј знаеме стар е) или да го удираш на сред утакмица во една ваква лига каде знаеш дека ако го погледниш попреку ти судат фаул, а не со такви удари, сепак Леброн за еден таков мрсул е величина во апсолутно секој поглед.
Ајде да беше пред 20-30 години океј. МНОГУ сакав да оди Леброн и да го прегази како воз ама ништо.

Замисли да ги звизнеше нив по ташаци некој како Брукс...
Ќе го повратеше мајчиното млеко, буквално.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.378
Поени од реакции
35.027
Добра утакмицава во Калифорнија...

Јас најмалку сум фан на Леброн, но никако не оди да го понижаваш на прес дека му прошло време (океј знаеме стар е) или да го удираш на сред утакмица во една ваква лига каде знаеш дека ако го погледниш попреку ти судат фаул, а не со такви удари...
Не ние онака си зборуваме како навивачи и љубители на кошарка. Нема врска со тоа со Дилон Брукс што кажал за да направи филм и драма... Јас само коментирав дека не доминира веќе како порано, тоа се фактите иако на негова возраст и ова е ебено чудо од трајност и издржливост.
Автоматски споено мислење:

Ќе го повратеше мајчиното млеко, буквално.
И тоа од соиграчите попрво, немаше да ги остават овие да јадат суспензија.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Колку лошо изглеаше се ова од Сакраменто на крајов.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.378
Ауу каков криминален крај на Вориорси ама Agent Harrison Barnes to the rescue

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.151
Поени од реакции
11.819
Добра утакмицава во Калифорнија...
Прав ПО натпревар, мило ми е за Кари, ако по негова вина ја губеа оваа ќе ми беше баш криво.
Не требаше Барнс да шутка 2 клучни напади по ред кај Сакраменто али што е тука е. ИНФАРКТ меч, да му е алав на Стев, имаат уште многу пред нив.

Член од
24 март 2012
Мислења
651
Поени од реакции
741
ccc за малце од +6 за ГС, нивни напад и 30 секунди до крај че ја изгубеа :ROFLMAO:

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Jokic :uzi:
Автоматски споено мислење:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Член од
17 декември 2019
Мислења
2.638
Поени од реакции
4.520
Штета за Сакраменто.. Да погодеше 3ка Барнс, 90% ќе беа пласирани даље ...

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.378
Поени од реакции
35.027
Зошто 3ка е прашањето од милион долари. Обичен кош им требаше.
Два напада по ред втора опција од планиран напад после тајмаут им беше Барнс да шутира/џекуе бранети 3ки? :facepalm:

Компироглавиот како тренер многу добро го знам од Лејкерс. Кер го чита како буквар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom