НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Sure, немав никаква намера да му го оспорам GOAT статусот на коцкарот.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.058
Поени од реакции
7.010
Sure, немав никаква намера да му го оспорам GOAT статусот на коцкарот.
Коцкарот :pos:

Парите што ги фрлил на коцка него помалку му вредат него тебе мурсулите кога ги фрлаш од нос :pos:......

Мислам ок е да си Леброн фан бој ама вакви коментари очекувам од деца у Африка што имаат фејсбук интернет и ништо друго....

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Коцкарот :pos:

Парите што ги фрлил на коцка него помалку му вредат него тебе мурсулите кога ги фрлаш од нос :pos:......

Мислам ок е да си Леброн фан бој ама вакви коментари очекувам од деца у Африка што имаат фејсбук интернет и ништо друго....
Даун ај иди расправај се со Кастиел не се обесувај непрозван.

Човек шо сам има изјавено дека има/л зависност од коцкање е коцкар, нишо ново ниту чудно.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.500
Поени од реакции
8.057
Поради Џордан еден куп Хол оф Фејм играчи останаа без прстен: Карл Мелоун, Реџи Милер, Џон Стоктон, Чарлс Баркли, Патрик Јуинг...
ЛеФлоп јадеше васпитни у финалиња од еден куп играчи. Еден факинг Дирк Новицки му го зеде скалпот на ЛеФлоп.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.859
Поени од реакции
116.089
Michael Jordan: “If I’d play for the stats, I’d never retire in 1993? Or I’d still be chasing all-time Kareem Abdul-Jabbar’s scoring lead. That doesn’t drive me. It’s all about winning championships and winning. The stats that matter to me is games that we win and rings that you collect.”

Ова е правиот менталитет. ;) Ај мрш од Лејкерс сеа и носи се у курац со се рекордот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.223
Поени од реакции
46.520
Ej inace mnogu smesno e ova brkaat plejof, dava ovoj 36 ili kolku i da bea u treta, pominue rekord, i zz 2 do kraj, gubat 3 razlika, kuuuur go boli. Mentalitet na prav sampion i pobednik, realno vakov odnos nikad, ama apsolutno nikad ne bil viden od Jordan ili Kobi ili red drugi shampioni, ok, si pominal rekord, bravo, daj sea uste 20 kosa majkata da ti ja ebam pak blam ke jadat i sezonava.

Mi se svigjase reakcijata na Davis, totalen kurobol za ova sto go napravi Lebron koga go dade kosot, sedna na klupa, stana onaka, meh, treba da pobedis utakmica sekoja pobeda ti e bitna so ogled kakva im e situacijata sezonava, fokus na toa, ne da proslavis nesto sto bese sekako neizbezno. 36 do treta, 2 u zadnja resavacka, i uste si tera za rekordot, kakva zabegotina

Член од
23 август 2010
Мислења
39.859
Поени од реакции
116.089
На Џордан мислеше Хефест бе, сам има признаено дека е зависник од коцка, мојот човек Емџеј. И Илз е коцкар до душа и го има признаено тоа, со таа разлика што призна дека е глуп коцкар. ХЕхехехехехе дасе нашалиме бе брату Илз да ти еам глаата што се лутиш одма теее па и ти одма мајка да пцуеш

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
No sepak za respekt e rekordot, covekot ima najmnogu poeni vo istorijata na ligata i plus ima da igra uste 3-4 sezoni znaci ke go zacementira rekordot za vek i vekovi naredni 100 god tesko nekoj da go stigne vo poeni.

B

BigMac

Гостин
Ej inace mnogu smesno e ova brkaat plejof, dava ovoj 36 ili kolku i da bea u treta, pominue rekord, i zz 2 do kraj, gubat 3 razlika, kuuuur go boli. Mentalitet na prav sampion i pobednik, realno vakov odnos nikad, ama apsolutno nikad ne bil viden od Jordan ili Kobi ili red drugi shampioni, ok, si pominal rekord, bravo, daj sea uste 20 kosa majkata da ti ja ebam pak blam ke jadat i sezonava.

Mi se svigjase reakcijata na Davis, totalen kurobol za ova sto go napravi Lebron koga go dade kosot, sedna na klupa, stana onaka, meh, treba da pobedis utakmica sekoja pobeda ti e bitna so ogled kakva im e situacijata sezonava, fokus na toa, ne da proslavis nesto sto bese sekako neizbezno. 36 do treta, 2 u zadnja resavacka, i uste si tera za rekordot, kakva zabegotina
На место коментар се сложувам,ја гледав утакмицата 36 кош го даде точно на крај на трета имаше мала церемонија малку каснеше последна четвртина,место да згазат и да тепаат Леброн се задоволи со рекордот не се замараше а играа со директен конкурент за плеј ин Оклахома,ама тоа е.Убаво напиша таков менталитет од врвни играчи како МЈ,Коби и уште некој не гледаш
Затоа и сезонава ќе завршат 13 место на запад.
Реално треба да се врати стариот формат без плеј ин дека е тешко срање тоа.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208

Kyrie Irving is not on the injury report for Wednesday's matchup with the Clippers and should make his debut for the team.
ESPN's Adrian Wojnarowski had reported that Kyrie was expected to make his debut in this game, so this shouldn't come as a surprise at all. He should start at point guard alongside Josh Green with Luka Doncic still sidelined, which will push McKinley Wright IV back to a role off the bench.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom