НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Не е според мене тип на соиграч кој му требаше на Дончич, али ајде ќе видиме. Можеби ќе успеаат да стигнат подалеку во плеј-оф ама без одбрана тешко дека се екипа за титула.

Знаејќи каква петарда е Ирвинг, ништо чудно да пукне тиквата набрзина и тотално да се распаднат Мавс.

Член од
18 декември 2019
Мислења
600
Поени од реакции
1.666
Нормално дека од Лука е одобрено, има статус во тимот како ниеден друг играч во лигата освен можеби Леброн. Според мене вреди да се проба, го губат ДФС во одбрана ама од друга страна со овие играчи никогаш нема да станат шампиони.
Кајри ако е озбилен и сака да освои титула, без сомнение ќе стигнат до финале. Лука речиси сам ги однесе до финале на Запад лани.

Има уште време за некој трејд за дефанзивец. Иначе ќе треба да играат на кош повеќе што не е лесно ако некогаш не им тргне. :D

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Stephen A. Smith: I'm hearing Kevin Durant is on the verge of potentially being moved... the Celtics are interested

Christopher Lavinio: “By the way I’m hearing that he’s [Kevin Durant] on the verge of potentially being moved. Obviously we’ve all been speculating about that…that he may be moved. I’m hearing Boston is making some calls. Keep your eye on Jaylen Brown. Keep your eye on that.
Автоматски споено мислење:

Zamislete prethodnata sezona go ubija so metla 4:0 i sea ke odi kaj niv... Najdobar igrac e ama dzabe so vakvi pickarski potezi ke mu se smee celata liga ako go napravi toa.
Автоматски споено мислење:

Najdobro mu e da si dojde vo Filadelfija za Maksi i Tobias Harris.
Ke legne mnogu dobro pokraj Embid i Harden.

Последно уредено:
B

BigMac

Гостин
Не се палете на вакви работи ,фејк се.КД сезоната ќе ја заврши во Бруклин,од следна сезона е фрее може да бира каде ќе игра

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.036
Што му фали на град како Далас???
Во споредба со Њујорк е село. Можда не му игра улога на Ирвинг, али менуваше светски центар за град на нафтени тајкуни.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Covekot za 4 sezoni zema 140 milioni a ne igrase na povekje od pola utakmici.
Zafrkna nekolku klubovi zafrkna i nekolku soigraci.
Nareden koj ke go zafrkne e Doncic, sea statistikata na Doncic ke opadne najmalku za 20-30%, koga ke zaigra ovoj.
Ke bidat interesno duo kje gledame utakmici na mnogu poeni.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Кога го продолжи договорот?Како што памтам заедно со Ирвинг потпишаа на 4 години, никој од нив не го продолжи договорот во меѓу време.
во 2021 потпиша четиригодишен со важност од 2022 до 2026

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Nets doprva ke napravat uste nekoj trejd 100% samo da vidime dali toa ke bide KD ili toj ke ostane i ke mu donesat nekoj asalen soigrac...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom