НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 февруари 2019
Мислења
190
Поени од реакции
323
Шутот на Денвер катастрофален…

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.986
Денвер неможат разјапана путка да погодат, а Мајами се до толку дно шо едвај водат 7 разлика. Било кој друг тим да беше ќе идеше со 20+ на полувреме.
Автоматски споено мислење:

И да, овој Батлер е тешка превара завиткана во добар целофан. Со ништо овој циган не заслужува прстен.

Последно уредено:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Добри работи се случуваат кога Мајкл Портер Џуниор ќе се растрча :)
И Никола конечно му тргна да игра без да ја губи топката :) Можеби затоа што оваа четвртина судиите балансираат за судењето во корист на Мајами во првото полувреме.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Добри работи се случуваат кога Мајкл Портер Џуниор ќе се растрча :)
И Никола конечно му тргна да игра без да ја губи топката :) Можеби затоа што оваа четвртина судиите балансираат за судењето во корист на Мајами во првото полувреме.
Ne mozam da sfatam kako moze da se volku mizerni za 3 i ednite i drugite. Batier za ovie e ray allen. Sudiive ne znaat kaj teraat, razbiram deka se centri ama nit se shaq nit ke bidat. Mrtva utakmica gi izede pritisokot i dvete ekipi

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.173
Поени од реакции
3.723
кој очај е утакмицава.... дај нека тепат денвер некако ова финале не се гледа веќе....

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.986
Не ми се верува шо гледаме.:pos:

Таа курабата Грифин или Грифит како беше шо ја затворија у Русија, е таа бештија да дојде попрецизна ќе биде.:pos:

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.173
Поени од реакции
3.723
ја мислам дека Џими братот ке си ја рокне главата од пархет кај и да е... ништо неможе да погоде овоа е жално кој carry им го направи на миами сите плеј оф серии а сега баш кога највеќе му треба на тимот го нема никаде на мапата.... :vozbud:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.986
ја мислам дека Џими братот ке си ја рокне главата од пархет кај и да е... ништо неможе да погоде овоа е жално кој carry им го направи на миами сите плеј оф серии а сега баш кога највеќе му треба на тимот го нема никаде на мапата.... :vozbud:
Мртов закопан беше, ти го воскресна. Исус Ангело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom