НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.408
Поени од реакции
35.080
^^ Имаа среќа преклани кога се повреди АД, инаку Монти веќе две години ќе беше отпуштен. Настрана КД, ама куп прљави играчи, неотесани битанги и ванаби ѕвезди. Премногу лоша карма за да им успее нешто.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.052
Поени од реакции
7.002
CP3 е печен за Shanghai Shars....ја незнам што очекувате од 38 годишен миџет што не се вика Леброн.

Типот треба да има улога на Хаслем а не на Харден.

Башка што и Дурант више е опаднат, нема брзина, нема влез само шутот му остана.

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.408
Поени од реакции
35.080
Си потроши скапоцени години со пациенти како Кајри, а кариерата си ја направи меме со приклучувањето кон Вориорс пар недели откако oвие ги елиминираа од плеј оф. И тоа во конференциско финале каде водеа 3:1 пред да им се деси meltdown и да изгубат.

Некако немам во мене емпатија да го жалам. За Крис Пол па не сакам ни да почнувам, копиленцето прљаво со најлигав стил на флопинг и ризични фаули во небитни фаули, а ја памти секоја можна и неможна ситуација каде мисли дека го заебал некој и враќа х10.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Trenerot na Feniks dobil otkaz.
Автоматски споено мислење:

The Suns made it official, announcing in a press release that they’ve parted ways with Williams.
Автоматски споено мислење:

New owner Mat Ishbia made the decision to fire Williams, according to ESPN’s Adrian Wojnarowski

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.408
Поени од реакции
35.080
Ми текнува од колку пари се откажа за да дојде во Вориорс (можеше макс договор да лапне во послаб клуб), и ни збор не кажа уште следната година кога го ставија резерва. Несебичен тимски играч.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.153
Поени од реакции
11.831
Ми текнува од колку пари се откажа за да дојде во Вориорс (можеше макс договор да лапне во послаб клуб), и ни збор не кажа уште следната година кога го ставија резерва. Несебичен тимски играч.
Баш така и не само тоа. Никогаш не направи проблем да дојде од клупа, да ги изигра минутите што му се дадени и ги играше МАКСИМАЛНО добро. Во Вориорс беше во секоја можна ситуација (прва постава, играч од клупа), во Фила беше носител на игра едно време. Страшно несебичен, комуникативен и полн со респект играч. Во тим да имаш ваков си завршил пола работа за ПО или за бркање титула, тоа се тие комплементарни играчи што прават разлика.
Прекрасен карактер и играч беше Иги, многу ќе недостига.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Се чека уште денес Бостон да ја затвори серијата и ќе имаме реприза на финалната серија запад / исток од НБА Бабл 2020
Бостон Мајами 2-4
Денвер Лејкерс 1-4
Само сега мислам тимови што ќе се борат за титула ќе бидат Денвер и Бостон.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
694
Поени од реакции
1.582
Се чека уште денес Бостон да ја затвори серијата и ќе имаме реприза на финалната серија запад / исток од НБА Бабл 2020
Бостон Мајами 2-4
Денвер Лејкерс 1-4
Само сега мислам тимови што ќе се борат за титула ќе бидат Денвер и Бостон.
dzam ke svitkaat i boston i denver.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Јас реков кој ќе помини од Лејкерс/ГС ќе биди шампион и останвам на то. Лејкерс ги имав 4-2 досега, продолжвам така. Денвер ако сака да ги тепа ќе мора во 5. Дома секако не би отпаднале а Леброн не ти губи 7ма утакмица. Финале исток реално Мајами ќе биди аутсајдер против било кој, а вечерва се е можно. Сиксерси се лузери со тапија со Док Риверс на чело, а Селтикси многу чудни плејофов. Незнам шо се дешава со Тејтам една утакмица цел плејоф не почна како шо треба. Брогдон да не беше сеа ќе беа Канкун.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom