- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.363
- Поени од реакции
- 84.589
ќе испаднат у втора лига следната сезона
ќе испаднат у втора лига следната сезона
Da samo ja ne predvidov deka Lal ke bide protivnik na Denver .Inaku nikad ne bi se dovel u vakva situacijaJa така праев порано. Се кладев, на клучни утакмици, против тимот за кого многу навивав. Мене ми одговараше такво кладење. Ми прави увек да сум у некаква добивка.
ни Милвоки, ни Бостон у финале
у сиксерс и онИнтересно кај ќе заврши Кер после Вориорс. Како би легнал во Мавс на пример. Мхмхм
Ќе си седат они со оној преварата од ренер Док Риверс. Мора да се држат до воукот ака болестите на модерните времиња. Еј да. Бакс се без тренер.у сиксерс и он
што му ебеш матер
едит: Патка е.
Еве ја правата адреса на Шамс (без Ф на крај): https://twitter.com/ShamsCharania?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
Хаха како се напалија навијачите на Бакс во тридот, одма го „донесоа“ во Милвоки.
Незгоден мечап се едни за други, многу варијабли има и сите ќе влијаат на резултатот.Нема шанси да не гледаме 7 утакмици со Денвер и ЛАЛ, едноставно две прејаки екипи моментално, две екипи што тотално заслужуваат да бидат таму кај што се. Кој и да победи искрено ќе биде заслужено, ЛАЛ имаат страшна сезона, заличија на тим, играат тимски, ќе биде доста тесно, нема да биде доволно само Јокиќ да доминира, ќе мора и другите околу него да пружат нешто.
Од оваа бројка ме плашат денес Селтикс, убедливо најслаба дефанзива играат оваа плејоф сезона а во регуларниот дел на сезоната беа 3ти од 30 тима. Оној Тејтум игра само регуларен дел, се извади минатиов меч што во последна четвртина даде 16 поени, иначе до сега сезоната ќе им беше завршена. Во кладилниците се огромни фаворити Бостон, а по игра не би им дал 1.35 квота и тоа ме зачудува. Очекувам да победат и не смеат да кикснат трет меч во ТД Гарден, но ќе биде многу потешко од тие 1.35.Best defensive rating among the remaining teams:
107.5 — Lakers
110.7 — Nuggets
111.1 — Heat
112.2 — 76ers
113.3 — Celtics
Квотите ги гледаат од поголемите (во САД), а тие веројатно знаат нешто што ти/ние не го знаеме... И пази само, тоа знаење не е од спортски карактер.1.35 квота