- Член од
- 12 ноември 2022
- Мислења
- 840
- Поени од реакции
- 1.208
Mozes da se pokries... i neka pobedi koj bilo
Баш обратно, ако е паметен сега ќе земе што може поише пари....доволно е една повреда и никад да нема можност за добар договор у иднина.^^ Карусо беше голема грешка, се искржaви Џини Бас за „ситни“ пари тогаш. Мислеа дека имаат многу бекови, ама краткоглед потег пошто никој не го нудеше сетот работи кои Карусо ги работи. Реално вреди и повеќе пари.
Ривс е дефинивно ѕвер, да видиме само дали некој ќе се залета по него офсезонава. Нема да има многу тимови што ќе се летаат со пари, ама како игра момакот ништо чудно некој како Орландо да понуди макс (руки) пари. Но реално и вреди дечкото.
Јас мислам и за него и за Лејкерс ќе биде подобро да потпише само една година за релативно скромни пари. Прво Лејкерс да се уверат дека сезонава не била флук, а Ривс потоа ќе може да потпише подолгорочен договор за повеќе пари. Добро е за двете страни.
Зошто да не, исто како со Феникс.^^ Денвер - ако тепа - ќе тепа во 5 или во 7 утакмици. Или ти предвидуваш дека 6-тата во Лос Анџелес дека ќе ја тепаат?
Ма не се нормални!
Сакаш да кажеш да иде на подолг договор?Баш обратно, ако е паметен сега ќе земе што може поише пари....доволно е една повреда и никад да нема можност за добар договор у иднина.
Нема предност домашен терен веќе,умре тоа време.6 или 7 натпревари ќе има серијата, блага предност има Денвер заради домашниот терен.
Доколку излезе Лејкерс од западот е шампион бидејќи годинава на исток растур се екипите, во таква една ситуција треба статуа пред стејплс центар да има Пeлинка за трејдовите на полусезона. Буквално ги воскресна и поштено изгазија во плејоф.
Ja така праев порано. Се кладев, на клучни утакмици, против тимот за кого многу навивав. Мене ми одговараше такво кладење. Ми прави увек да сум у некаква добивка.Ke bide dobra serija Denver-Lal,imam staveno 5000 denari Denver pobednik na zapad a navivac sum na Lal. Upatata bese uste koga mojve bea 10 mesto a kvotata im bese 12.Da bea protiv Gsv ke kazev sigurno dobiva,vaka u najmala raka 50-50.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk
ни Милвоки, ни Бостон у финалеПензионери ветерани и антиталенти до конференциско финале ... а изгазија толку многу мега ѕвезди, таленти и млади играчи :
За други екипи да, ама Денвер сезонава нема пораз во ПО пред домашна публика.Нема предност домашен терен веќе,умре тоа време.