НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Како нормален играч би реагирал да јади тупајнца на тренинг: му враќаш и ти тупајнца / или бараш од тимот ултиматум јас или тој (еден да си оди)

Како Џордан Пул реагира: Му зема 128 милиони за 4 години и е најдобар играч на противникот секоја утакмица

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.178
Поени од реакции
10.159
Работи што нема да ги прочитате никаде денес: Адаптацијата на Лејкерс и Хем и мочањето над Вориорс од ќерамиди. Ама затоа после втората текма готово, армагедон се деси, катаклизма.

Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.153
Поени од реакции
11.821
Никси шут за 3 8/40. Каде вака во плејоф.
Ѓубриња скапани. Ќе испаднат од екипа во која Батлер игра со една нога, Лаури игра со една нога, Адебајо со една рака и Кевин Лав кој одвај 20 минути можи да претрча по натпревар.
КЛАСИЧНИ ГОВЕДА, залагање 0, чекаа од небо да им падни победата мислат ова мртвите Кавси се поклони ќе им даваат.

volare_g

Nediplomiran i nedokvakan
Член од
28 февруари 2014
Мислења
762
Поени од реакции
1.934
Vecer Durant i Buker ja izednacuvaat serijata na 2:2.
Автоматски споено мислење:

Prethodnata utakmica kombiniraa za 86 poeni od vkupno 121...
Potseti me vecerva kade igraat ?
:) Izi ne zaebavaj, jas tipuvam vecer djokerot na idi na plej pozicija ne da igra playmaker, nego da ja diktira igrata preku perimetarska kontrola , i off boll screens , a najvise ke iznenadi Gordon, koj mislam ke prefeli da igra PF , a Marej ke se otvara na SG ( prevod PF power forward, SG shooting guard ).

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Na 15 razlika 3 minuti do kraj od treta Dok go vadi od igra Harden koj e fenomenalno raspolozen vecerva.
I eve sto se desava od koga go izvadi, Seltiksi vo nalet eve gi na -8 razlika.
Kakov glupav trener.
Sea vo 4/4 mora odma da go vrati vo igra.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Go vrati vo igra ama bradata vo megjuvreme se oladi.
Kakov nepismen trener... ako izgubat togas ne samo utakmicata tuku i serijata i sezonata gi poeba so ovoj poteg ej. Kakov kral. Znaev deka ke mu se vratat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom