НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.495
Поени од реакции
3.495
Breaking: Chet Holmgren will miss the 2022-2023 season with a Lisfranc injury to his right foot.

Holmgren suffered the injury in a Pro-Am game in Seattle on Saturday.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.846
Поени од реакции
17.543
E jas mislam deka najjak igra4 ubedlivo e eden so bradata.

Шега на страна, Јокиќ е најјак, е сега што игра со полуиграчи...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Prejak e Jokic ama smesno e da se kaze deka e najak igrac.
Grkot e pojak igrac od Jokic.
Durant isto taka.
Embiid isto taka.
Zdrav Kawhi isto taka.
Duri i star LeBron e pojak od Jokic.
Za mene i zdrav Entoni Dejvis e pojak od Jokic.
Prejako igra Jokic nema shto, ama deka e pojak igrac od ovie sto gi nabrojav, mehh. Mozebi e pojak samo od star LeBron, a od ovie drugive deka e pojak toa malku poteshko.
Автоматски споено мислење:

Iskreno ima malku inaet vo mene koga e vo prasanje Jokic, ne go sakam ne mi se svigja kako igrac. No mora da se priznae deka e mnogu jak.
No ne e pojak od nitu eden od tie sto gi nabrojav pogore.
Sekoj ima svoe mislenje. :)

Последно уредено:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Janis uste ja bara topkata nis Bg :D

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da sala na strana izigra dobra utakmica,pogodi 2 trojki a bogami i skoro sve slobodnite gi dade.E sea Jokic dva tri pati u direkten duel go resi, kako i da jaka utakmica.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Jas ne ja gledav utakmicata od pricina sto se iznervirav...
24.5 mu bese granicata vcera, pritisnav uplata na 70.000 dinari, balkanbet mi odobruvaa samo 30k uplata i go padnaa koeficientot od 1.85 na 1.70.
Se predomisliv i ne go igrav taka na 1.70 koef i samo za 30k.
Se da mu ebam na balkanbet. Lebot od usta mi go zemaa...

Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.373
Поени од реакции
1.929
Jas ne ja gledav utakmicata od pricina sto se iznervirav...
24.5 mu bese granicata vcera, pritisnav uplata na 70.000 dinari, balkanbet mi odobruvaa samo 30k uplata i go padnaa koeficientot od 1.85 na 1.70.
Se predomisliv i ne go igrav taka na 1.70 koef i samo za 30k.
Se da mu ebam na balkanbet. Lebot od usta mi go zemaa...
Врти, сучи пак на моето иди муабетот...

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ja baral topkata niz Belgrad... a ustvari likot postavil rekord... heheh

Giannis Antetokounmpo tallied 40 points (14-of-25 FGs, 10-of-14 FTs), eight rebounds, five assists, two steals, and two 3-pointers in Thursday's 100-94 loss to Serbia.
Antetokounmpo's offensive explosion (setting the FIBA European Qualifiers record in the process) wasn't enough to get Greece into the win column Thursday. Still, there was a lot to like about his performance. Despite the attention paid to him defensively by Serbia, Antetokounmpo could get to his spots and convert at an efficient rate. And when sent to the line he posted a solid percentage, making nearly 72% of his 14 attempts. Shooting from the charity stripe and from beyond the arc (2-of-7 on Thursday) has long been a concern for Antetokounmpo, but there have been moments during his NBA career where he's displayed some upside. A very hard worker when it comes to his game, Antetokounmpo should be a top-10 pick (and that's being conservative) in most fantasy leagues.

Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Ja baral topkata niz Belgrad... a ustvari likot postavil rekord... heheh

Giannis Antetokounmpo tallied 40 points (14-of-25 FGs, 10-of-14 FTs), eight rebounds, five assists, two steals, and two 3-pointers in Thursday's 100-94 loss to Serbia.
Antetokounmpo's offensive explosion (setting the FIBA European Qualifiers record in the process) wasn't enough to get Greece into the win column Thursday. Still, there was a lot to like about his performance. Despite the attention paid to him defensively by Serbia, Antetokounmpo could get to his spots and convert at an efficient rate. And when sent to the line he posted a solid percentage, making nearly 72% of his 14 attempts. Shooting from the charity stripe and from beyond the arc (2-of-7 on Thursday) has long been a concern for Antetokounmpo, but there have been moments during his NBA career where he's displayed some upside. A very hard worker when it comes to his game, Antetokounmpo should be a top-10 pick (and that's being conservative) in most fantasy leagues.
Да ти го закопаат Антетокумпо и радата црниот во дупето тебе.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Да ти го закопаат Антетокумпо и радата црниот во дупето тебе.
Zasto ? Ne sum peder a i tie veruvam ne se pederi.
Peder mora da si ti cim ti pagjaat takvi idei na pamet. Ili verojatno ti si stariot stavro koj ne moze da ebe i zatoa go prima vo dup.

Kajgana Shop

На врв Bottom