НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.106
Поени од реакции
34.572
Бричење на суво.
Before extending, the Lakers promised LeBron James they are ‘willing to trade both of their available future first-round picks’
All LeBron James wanted before extending was assurance that the Lakers will continue to prioritize his twilight years even if it means taking risks with their future.

Автоматски споено мислење:

Аууу, па дали е овој нормален??
Јес да се Никс, ама СЕДУМ ПИКОВИ??!?

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Тек ќе биди шоу со Леброн за 2 години мислам дека ќе ја отпреврти цела лига за да игра со Брони.. А и помалио Брајс изгледа страшно така да не ме чуди и него да го дочека :toe:.. Мислам знам звучи нереално ама чоеко на влез од 20та сезона ги игра сите летни турнири во САД, режира филмови со Адам Сендлер, документарци со Вејд, плус не останва покус во политиката и бизнисот.. Го сакате или мрзите мора да признајте дека е најспремната атлета на сите времиња

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Shams Charania tweeted on Tuesday that “Steve Nash, Joe Tsai and Sean Marks met with Kevin Durant and Rich Kleiman in Los Angeles on Monday and have decided to move forward with partnership.”
After a summer of uncertainty, we finally get some clarity. KD will be a Net this season. However, that doesn’t mean that the team isn’t still in a fragile state. If things get off to a slow start, KD’s frustrations with the team this summer could come back. Kyrie Irving is always a question mark. Ben Simmons is reportedly going to be ready for training camp, but he hasn’t played in 16 months. However, other teams should be ready to start making other moves, now that a trade for Durant seems to be off the table. For now.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Кеј Ди ти е ко ЦР 7 у фудбал, сите го одбија па сега ајде се враќам кај што играм..

Член од
23 август 2022
Мислења
429
Поени од реакции
763
KD е лигуш но е топ 3 играч во лигата и има уште 4 години договор,Бруклин нормално дека нема да се избрзаат да го трејдаат,да имаше договор на година-две друга ќе беше приказната.Ако ги средат бубачките во главата КД и Кајри Бруклин имаат огромни шанси да стигнат до врвот.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.952
Поени од реакции
15.127
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
KD e najak igrac vo ligata no posle metlata koja ja izede diskutabilno e toa dali e najak...
Ke treba povtorno da se dokazuva...
Grkot e najak igrac vo svetot momentalno.
Не брат, ги мешаш работите, најјак играч во лигата моментално е Стеф Кари, докажано пред 3 месеци.

1661416945152.png

Иначе не се изглупираа Лејкерс со потегов Хортон за Беверли? Па ако го даваа, зашо не искористија пред година дена за Лаури? Свашта.

B

BigMac

Гостин
Не брат, ги мешаш работите, најјак играч во лигата моментално е Стеф Кари, докажано пред 3 месеци.

Прегледај го приврзокот 342912

Иначе не се изглупираа Лејкерс со потегов Хортон за Беверли? Па ако го даваа, зашо не искористија пред година дена за Лаури? Свашта.
Лејкерс сезонава пак ќе брка плеј ин ,така стојат работите.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Da ti pojasnam ako ne razbiras...
KD do pred da ja izede metlata vazese za apsolutno najak igrac vo ligata, verojatno i seushte e najak no toa sea e i diskutabilno i ke treba povtorno da dokaze deka e taka.
Grkot e apsolutna dominacija momentalno, najak igrac vo svetot.
Za mene momentalno grkot e najak igrac vo svetot.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 342912
Super e Kari, naj naj e.
Jas koga bi mozel da biram pomegju Kari i grkot, vo sekoe vreme bi go odbral grkot.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
1.820
Поени од реакции
4.388
Вестбрук и Беверли заедно у тим :pos:

Интересна трансфер политика на Лејкерс, претходните сезони за поголемите ѕвезди пропаднаа им трејдовите затоа шо нејќеа да го дадат Хортон-Такер, а сега га трејдат за Беверли, БЕВЕРЛИ.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Super e Kari, naj naj e.
Jas koga bi mozel da biram pomegju Kari i grkot, vo sekoe vreme bi go odbral grkot.
Да не се сфатиме погрешно, не го негирам Анте, искрено мислам дека е монструм од играч и се надевам дека до крај на кариера ќе собере уште некој прстен, дали во Милвоки или на некое друго место - сеедно ама ме интересираат причините поради кои би го одбрал Анте пред Кари, ако не те мрзи.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Да не се сфатиме погрешно, не го негирам Анте, искрено мислам дека е монструм од играч и се надевам дека до крај на кариера ќе собере уште некој прстен, дали во Милвоки или на некое друго место - сеедно ама ме интересираат причините поради кои би го одбрал Анте пред Кари, ако не те мрзи.
Anteto e vo dvata pravci monstrum.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.106
Поени од реакции
34.572
Вестбрук и Беверли заедно у тим :pos:

Интересна трансфер политика на Лејкерс, претходните сезони за поголемите ѕвезди пропаднаа им трејдовите затоа шо нејќеа да го дадат Хортон-Такер, а сега га трејдат за Беверли, БЕВЕРЛИ.
Kaтастрофа... Вистина изгледаше дека има висок плафон, и можеби уште има, ама за кој К ќе им е Беверли - не ми е јасно. Менаџментов премногу го слуша Леброн.

Kajgana Shop

На врв Bottom