Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.936
- Поени од реакции
- 17.965
Dali ova znaci deka nema da go igras plus vo kladilnica?Trenerot na Denver izleze so mnogu pofalni zborovi za Campazzo, izgleda Facundo ke dobie bitna uloga vo ekipava pokraj Jokic i Marej.
Bradata ne se pojavil na trening, bas me interesira kako ke zavrsi rabotava, ne gledam deka ke igraat zaedno so Wall, ama ako se sluci da igraat zaedno sezonava toa ke e cist promasaj spored mene.
Ako ne odi vo Nets, ne go sakam povekje zimi se.
A dali ova tvoevo znaci deka sakas da soberis nekoe lajkce ili koja tie poentata ?Dali ova znaci deka nema da go igras plus vo kladilnica?
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
После сите работи кои му се случија во животот и јадењето на гомна повремено од Атаман, многу ми е драго што отиде во НБА да се проба. Секако и да не успее млад е, може да најде пак ангажман во Евролигата. Кога сме кај Васо.
Сеа Бајден е претседател и ККК да влезат на сред сала да запалат црнец нема да се прекини сезонатаИзвинете малце офтопик.
Во ЛШ, беше прекинат натпреварот поради тоа што судија рекол "this black guy" наместо "this guy" и ова се смета за расизам.
Колку беше казнет играчот на Клиперс за "bitch ass white boy" кон Лука?
Се надевам НБА пак ќе ја прекине сезоната поради расизам како лани, бидејќи гледам се уште постои расизам во светот, а тие ја прекинаа лигата поради постоењето на расизмот.