НБА Сезона 2017-2018

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.567
Kavai odbil da produzi so Toronto ajde dojdi kaj cicko Bronko :D.Mada ko so gleam komsivkite epten zagrizale da go zemat.Spored mene bi bil lud da gi odbere Klipers pred Lejkersi, edino ako mu e za pari

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Или ако му е за предизвик.
Според досега прикажаното Kawhi сам си го пече лебот, не ми личи на чоек шо би отишол у тим кај што ќе биде втора ѕвезда само колку да брка прстени.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.880
Поени од реакции
116.180
Или ако му е за предизвик.
Според досега прикажаното Kawhi сам си го пече лебот, не ми личи на чоек шо би отишол у тим кај што ќе биде втора ѕвезда само колку да брка прстени.
I mene, ama vo situacijava uloga igra sto e ogromen fan na Lakers i ne go krie toa od javnosta. E sega ova sto go spomna ti, okolu vtora zvezda, ne znam dali ke prifati takva uloga... Opsto do sega Kawhi ne bil vo tim so super zvezdi, ne znaeme dali saka i dokolku saka kako bi funkcioniral vo takov sistem.

Vo sekoj slucaj veruvam deka ne postoi fan na Lakers sto ne posakuva da go vidi vo dresot na LAL.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Mnogu sum ljubopiten sea dali pickava Cousins ke odi vo Lakers za troški.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.361
Поени од реакции
11.820
Епа ако е пичка Казнс, зошто да не е пичка Каваи ако потпише?

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Mnogu sum ljubopiten sea dali pickava Cousins ke odi vo Lakers za troški.
Нaјверoвaтнo ке oстaне зa мaли пaри уште еднa сезoнa вo ГСВ дa јa пoврaти фoрмaтa пa следнaтa дa пoтпише мaкс дoгoвoр негде.
Или уште сегa вo oчaј Никс,Бруклин или Атлaнтa дa му пoнудaт мaкс дoгoвoр aкo не успеaт дa пoтпишaт друг.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Каваи нема одбиено ништо :D

Ова се знаеше унапред дека ќе се деси, мораше да го одбие договорт за да биде eligible за подобар договор.

Е сега ќе решава дали го сака тој подобар договор со Торонто или друга екипа.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Ko sto znam sestrata na Kavai e golem navivac na Lal i ona ja gura ovaa idea za tranafer vo Lal

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Епа ако е пичка Казнс, зошто да не е пичка Каваи ако потпише?
Sporeduvas MVP i top 3 igrac na planetava momentalno so igrač koj e edna obicna muvla.
Kako prvo Kawhi nema sansa da odi vo Lakers.

Нaјверoвaтнo ке oстaне зa мaли пaри уште еднa сезoнa вo ГСВ дa јa пoврaти фoрмaтa пa следнaтa дa пoтпише мaкс дoгoвoр негде.
Или уште сегa вo oчaј Никс,Бруклин или Атлaнтa дa му пoнудaт мaкс дoгoвoр aкo не успеaт дa пoтпишaт друг.
Ne go sakaat vo GSW, go brkaat.

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
Ќе си остане во Рапторс ...:kuracc:

(insert Kawhi laugh)

ХААА ХАА ХА ХАААХ :pos::pos:

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Мислам дека нема да замини од Торонто, единствен тим кој има шанси се Клиперс, тие се тимот во ЛА ако оди. Со Кајри мислам дека нема да сака да игра така да ништо и од Њујорк.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
МВП, дефанзивец, руки и најнапреднат(јбг како е) ги освоија интернационалци. Штета само што Дончиќ и Сиакам нема да играат на светското, уште не знам како можи Словенија како ЕП шампион да не е на светско.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom