НБА Ол-Стар 2012

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Овоа младиве отсекогаш ми биле тапа, мислев годинава ќе се средат малку со Рубио, Грифин, Лин, Вол, Ирвинг, ама џабе пак е тапа, посебно на Шек тимов, коишто требаше атракцијата да ја прават.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Овоа младиве отсекогаш ми биле тапа, мислев годинава ќе се средат малку со Рубио, Грифин, Лин, Вол, Ирвинг, ама џабе пак е тапа, посебно на Шек тимов, коишто требаше атракцијата да ја прават.
Баш напротив младите во последните неколку години прикажуваат подобра атракција отколку во главниот ол стар меч. Башка Грифин и Лин само го започнаа мечот, повеќе се на клупа.
Во прво полувреме далеку по атрактивен тимот на Баркли, едина светла точка во тимот на Шек е Рубио со неговите асистенции.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И Кемба е добар бе брз е многу. И мене ми се свиѓа не се жалам ама си глеам стрим затоа што ми е интересен Кени како збори 24/7 :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Рубио страшни асистенции праи. Најбољи у тимот на Шек.
Вечерва некако младиве ептен горат за докажување и атракција па и се праат премногу грешки во завршницата.
Иначе у право е Види Фотос дека последниве години, бар последниве две, ланската и прехланската, младиве покажуваат повеќе атракција од главните момци у НБА, ниту главниот ол стар ниту пак забивањата се тоа што беа порано.
Него би требало вечерва да има над 270 поени. :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Остајте вие тоа кинезов нешто не го играат дан го чуваат за у недела:vozbud:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Освен неверојтаните асистенцие на рубио и неколку забивања на грифин ништо посебно не видовмо вечерва :mad:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Знаев дека ваќа ќе испадне, намерно ги собрале поатркативните у еден тим, а у другиот „отпишаните“ кои ќе тепаат... American job...

Вечер Кевин иде до 27! :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Освен неверојтаните асистенцие на рубио и неколку забивања на грифин ништо посебно не видовмо вечерва :mad:
8-8 за три на Ирвинг ништо не е?
Забивките на Вол ништо не се?
Некогаш премногу сакате...
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 13:02 ---

lol

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Jas sum zadovolen od natprevarov bese onaka interesen imase i facki za pocit taka da all in all bese dobar

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
8-8 за три на Ирвинг ништо не е?
Забивките на Вол ништо не се?
Некогаш премногу сакате...[/q
Да ок за ирвинг се потруди и а забивањата на вол беа ок али тоа беше на крај кога сите стоеа инаку ѓенерално све се сведуаше на испуцуванње за 3 поена и бес веза пасови ама ок тоа е мое мислење:)

Kajgana Shop

На врв Bottom