- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.950
- Поени од реакции
- 41.174
Ќе ја уништат и Полска со овие говнокожциве.
Логично би било, западен интерес да е Полска да си биде полска. Стегната, безбедна, средена и негативно настроена кон Русија. Е сега, нема да е прв пат западот да си пука во колено. Таму на неодамнешниве избори тепаа нивните левичари и одма некои помрднувања по овие прашања се гледаат. Во тој случај нека се спрема Полска за руски хибридни напади кои се најефикасни во општества што се поделени и во кои на теми како мултикултурализам Русија редовно ќарува.Ќе ја уништат и Полска со овие говнокожциве.
Јас мислам дека Полските левичари се толку изгорени да се докажат пред Европа и западот што ништо чудно и да земат да се коваат со муслињава пред телевизија само за да докажат дека се напредни. Нешто налик нашиве социјал демократи, како џукели пуштени од ланец не знаат што попрво да напраат, така и Туск и компанија. Заостануваат години зад Германија и Шведска во лижење муслимански чмарови така што сега ќе ги искористат овие години да надокнадат и да и ебат матер на Полска.Логично би било, западен интерес да е Полска да си биде полска. Стегната, безбедна, средена и негативно настроена кон Русија. Е сега, нема да е прв пат западот да си пука во колено. Таму на неодамнешниве избори тепаа нивните левичари и одма некои помрднувања по овие прашања се гледаат. Во тој случај нека се спрема Полска за руски хибридни напади кои се најефикасни во општества што се поделени и во кои на теми како мултикултурализам Русија редовно ќарува.
Said like a true racist.Ќе ја уништат и Полска со овие говнокожциве.
Мислиш дека со ова ме навреди? Од тоа да не бидеме расисти не зборете вака или онака дојдоа белците христијани на ова ниво. Кур ме боли ти што мислиш. Говнокожци муслимани не им е местото во христијанска Европа. Дојдени се да убиваат, силуваат и да ги уништат белите христијани. Ако тебе или браќата твои говнокожци ова ве вреѓа или мислите дека е расистички да се збори вака апослутно можете да се ебете у гз заедно со вашиот лажен педофилски пророк мухамед, а јас ќе ја зборам вистината колку и да те вреѓа тебе Србољубе.Said like a true racist.
WHITE AND PROUD.Мислиш дека со ова ме навреди? Од тоа да не бидеме расисти не зборете вака или онака дојдоа белците христијани на ова ниво. Кур ме боли ти што мислиш. Говнокожци муслимани не им е местото во христијанска Европа. Дојдени се да убиваат, силуваат и да ги уништат белите христијани. Ако тебе или браќата твои говнокожци ова ве вреѓа или мислите дека е расистички да се збори вака апослутно можете да се ебете у гз заедно со вашиот лажен педофилски пророк мухамед, а јас ќе ја зборам вистината колку и да те вреѓа тебе Србољубе.
мирен бе нигер.WHITE AND PROUD.
мирен бе нигер.
шо да кажамВака или така ќе се уништи Полска кога цела Европа е на голем удар на исламот. Џабе се десничарски приказни, треба да сфатат сите десничари во Европа дека религијата и традиционалните вредности треба да се вратат на прво место, не сите само на зборови десничари и антимуслимани а ваму никој ни се жени, ни деца прави, така ќе се лажат само уште неколку пати на избори и за некоја деценија чао христијанска Европа.
Инаку интересни моменти се случуваат тука во Германија, барем од кога АФД порасна во бројката и од овој секојдневен живот, некако како АфД да им даде сила на Германците и некоја надеж, дешавките кои се случуваат се чудни и непознати, по прв пат после толку време како да се повампири германската младина и се повеќе е активна надвор на улица, ноќен живот, таму каде што се добива вистинската битка за кој владее во еден град или држава. Викендот после толку време група на некои младинци од АФД од соседен град направи крш во локалната дискотека која важи за место на ауслендери, се појавуваат налепници низ градот со наци пропаганда, се лепат плакати со слики на истите места каде што во 40-тите се сликала германската војска итн. Наци салутирање од коли или зиг хајл можеш да слушнеш и видиш секој викенд навечер, баш кај младата популација, нешто што до пред неколку месеци не сум го приметил. Интересно ќе биде да се гледа како ќе продолжи натаму.
Автоматски споено мислење:
Друго нешто што ми е исто интересно а се приметува во последно време ти е споредбата Арапи или ае да кажеме Муслимани кои избегале од војни, кризни подрачја и Украинци кои се само две години тука. Има социјални згради во центарот кои се наполнија со Украинци пред 2 години, на истите места живеат и овие другите, за само две години веќе скоро и да нема Украинци, младите се вработија по кафичи, кујни, зошто туристичко е местото, оние постарите кои се во помал број исто некоја фабрика, кичма транс итн ама битно се активирани и се борат. Братучедиве само се полнат повеќе, сега да отидеш таму ќе ги видиш сите светла запалени, се седи до сабајле, никој ништо не работи, ама деца врие, се окупира главната железничка, се седи и се ужива до сабајле цело лето покрај езеро, го живеат на макс животот. Кога и да поминеш уклучен е некој оџа на звучник, најверојатно пее некое учење на куранот, лани додека живеа и многу Украинци во зградите, имаше едни млади дечки, цело време им маваа контра со една рап песна, White rap attackбеше јако коа минеш и слушаш оџава пее а у позадина песнава
Ама на крајот од денот просечен Шваба ќе те погледне дрско и ќе напише статус или ќе те слика во локалните фб групи ако не знам плукнеш на улица или ќе возиш точак и ќе прекршиш ситно правило што во споредба со овие од погоре е нешто минорно, ама јавно никогаш нема да каже ништо за вечните туристи што немаат ден работен стаж.
Автоматски споено мислење:
Друго нешто што ми е исто интересно а се приметува во последно време ти е споредбата Арапи или ае да кажеме Муслимани кои избегале од војни, кризни подрачја и Украинци кои се само две години тука. Има социјални згради во центарот кои се наполнија со Украинци пред 2 години, на истите места живеат и овие другите, за само две години веќе скоро и да нема Украинци, младите се вработија по кафичи, кујни, зошто туристичко е местото, оние постарите кои се во помал број исто некоја фабрика, кичма транс итн ама битно се активирани и се борат. Братучедиве само се полнат повеќе, сега да отидеш таму ќе ги видиш сите светла запалени, се седи до сабајле, никој ништо не работи, ама деца врие, се окупира главната железничка, се седи и се ужива до сабајле цело лето покрај езеро, го живеат на макс животот. Кога и да поминеш уклучен е некој оџа на звучник, најверојатно пее некое учење на куранот, лани додека живеа и многу Украинци во зградите, имаше едни млади дечки, цело време им маваа контра со една рап песна, White rap attackбеше јако коа минеш и слушаш оџава пее а у позадина песнава
Ама на крајот од денот просечен Шваба ќе те погледне дрско и ќе напише статус или ќе те слика во локалните фб групи ако не знам плукнеш на улица или ќе возиш точак и ќе прекршиш ситно правило што во споредба со овие од погоре е нешто минорно, ама јавно никогаш нема да каже ништо за вечните туристи што немаат ден работен стаж.