^

you might be wrongне ми е покажало дека овој бенд имаат група на хејтери

you might be wrongне ми е покажало дека овој бенд имаат група на хејтери
Anne. не само што слушала, него и си ја пееше така. beneamata
Знам како е правилно, ама што да правам бе кога стваааааарно така ми иде?!
едит: ќе биде означена темава ко важна? Forrest Gump![]()
Не е толку таинствен како другите што ни збор не кажуваат за текстовите. За ХТТТ има објаснување за секоја песнаАко можам нешто да забележам и по малку ме нервира е по малку таа цела фама што се крева околу Том кој со голема театралност и таинственост ги објаснува текстовите на песните и инспирацијата.
Штом ти се свиџат Karcius овие има секој ден да ги вртиш. И ти ќе се вртиш со нивСо ниет сум коа ќе се вратам од одмор да им праам истражување.
Шо мислите, за чоек шо ги има преслушано Колдплеј, Oasis, Muse, ќе му идат по ќеф? Пошо некад толку сум се разочарал од некои бендови (иам само 3-4 хитчиња, другото е толку монотоно - cranberries).
Комерцијала им станаа песни шо им снимија спот, како и сите други бендови. Пари неќат ли они бре?Потценет, ха. Тешка комерцијала станаа и Рејдиохед.
можда требаше да пишам, поголема група на хејтери^
you might be wrong
![]()
Па сакаат пари бе, затоа преминаа во комерцијала.Комерцијала им станаа песни шо им снимија спот, како и сите други бендови. Пари неќат ли они бре?
--- надополнето: 25 јули 2013 во 01:46 ---
можда требаше да пишам, поголема група на хејтери![]()
тоа переминување во комерцијала колку го правиш официјално..Па сакаат пари бе, затоа преминаа во комерцијала.
Koмерцијала е музика прифатлива за скоро сите, воедно таа обично е некоја полесна музика, да не речам приглупа, која ја создаваат друзи луиџе, а ја пејат демек пеачите како сами да ја напишале, за да џапнат по некое паре поголемо.тоа переминување во комерцијала колку го правиш официјално..
Едноставно се изрекламираа малку повеќе за да привлечат влијание, ама не трпи музиката некоја промена од тоа. Можеби најновиот албум не е како кид а и ок компјутер ама квалитетот останува, без оглед дали станаа попознати или не.