G
_Ghost_
Гостин
Бев, прашав, ми рекоа немале. Фала во секој случај.Мислам дека се од 100 до 150 ден ама мислам дека сите се со иста интонација од C
Бев, прашав, ми рекоа немале. Фала во секој случај.Мислам дека се од 100 до 150 ден ама мислам дека сите се со иста интонација од C
Gledaj povekje vatno da si zemes, i za svirki da ti se najdeМислам дека во Guitar House сеуште продаваат Ибанези grg170 кој е околу 200 евра, а слична цена држаат и нивните паралели во S серијата како gsa60 и слично.
Околу појачало, би ти препорачал да не зимаш испод 30 ватно, дури и ако ти е за вежбање.Во До-Ре-Ми на кеј продаваат добри Laney, имам едно 35 ватно од 200 евра негде и тек после две години го сменив за Line 6 од 75 вати чисто оти ми требаше појако.
Можеш да поминеш и до артист кои можам да кажам дека во моментов се со најдобар избор во Скопје.
mozno e da kasne poradi nedovolno jak kompjuterski procesor ili audio kartaГитарава прво е поврзана во аудио интерфејс(така мислам се викат) Lexicon alpha па после во компјутер.а за то со каснењето не знам шо мојт да е проблемот.
јас продавам гитара, може да се договориме, пиши ми на маил ickoice@hotmail.com да ти дадам слики и повеќе инфоСакам да купувам електрична гитара, цената да биде од 200 до 300 евра. Ако може некој поискусен да ми препорача некоја гитара за почетници.
mislam deka ima u Mimi.Да не знае некој дали има "мини" гитари во Скопје и каде..?
Не зборам за оние по детските продавници за 2-300 денари, туку нешто поквалитетно.
За каснењето т.е латенцијата ке си ставиш ASIO драјвер и нема да има латенција, јас дирекно во лајн ин ја вклучувам гитарата и нема латенција мислам барем не се осеќа иначе пишува дека има 30 ms. Драјверот го имаш фри донлоад пиши само на гугл Asio4all, би требало да ти помогнеГитарава прво е поврзана во аудио интерфејс(така мислам се викат) Lexicon alpha па после во компјутер.а за то со каснењето не знам шо мојт да е проблемот.