џо!
Фаличниот Ром
- Член од
- 31 октомври 2009
- Мислења
- 519
- Поени од реакции
- 52
Па пушти нешо да те чуеме(читаме)....Рапувам прилично добро и пишувам прилично добри текстови.ако некој има некаква корист од мене, нека пише.
Па пушти нешо да те чуеме(читаме)....Рапувам прилично добро и пишувам прилично добри текстови.ако некој има некаква корист од мене, нека пише.
ех брат неам снимено ништо, иначе не би пастирал тука, премногу ми значат за да ги изложам низ форумов, дај боже ако снимам нешто, ке стаам на youtube ке слушнеш, sry :S иначе пишувам од секаква тематика...Па пушти нешо да те чуеме(читаме)....
Ако те интересира ја продавам вакво појачало:Здраво планирам да зимам појачало за ел гитара до 15000ден а да не е помалце од 30w па ако може да ми дадете предлози,совети итн и дали ќе биде добро за свирка
А колку си подготвен да дадеш за појачало? Всушност, колку си подготвен да дадеш вкупно?Сакам да купувам електрична гитара, цената да биде од 200 до 300 евра. Ако може некој поискусен да ми препорача некоја гитара за почетници.
Па вкупно нека биде гитарата со цела опрема до 400 евра.А колку си подготвен да дадеш за појачало? Всушност, колку си подготвен да дадеш вкупно?
Мислам дека во Guitar House сеуште продаваат Ибанези grg170 кој е околу 200 евра, а слична цена држаат и нивните паралели во S серијата како gsa60 и слично.Па вкупно нека биде гитарата со цела опрема до 400 евра.
Тоа беше по Водњанска или грешка сум?Vo kapistec kaj direkcijata na zito-luks