Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Момци и евентуално девојки :D, ни се ослободи место за уше еден бенд у гаражата кај шо ја рентаме...па ако има заинтересирани што сакаат добра просторија за ефтини пари...... нек се обратат

Znaci neznam da sviram no sakam da se naucam pa za toa baram gitara za evtini pari i kolku bi bila najevtinata ?

Znaci neznam da sviram no sakam da se naucam pa za toa baram gitara za evtini pari i kolku bi bila najevtinata ?

У Смешко имаш од 1500 до 4000 ден.
Али, ако сааш да ти трае гитарата, ондак подобро резервирај од 100-150 евра, и прошетај по јамаха,цики,гитар хаус,мими,и ќе најдеш нешо посолидно...:)

Здраво планирам да зимам појачало за ел гитара до 15000ден а да не е помалце од 30w па ако може да ми дадете предлози,совети итн и дали ќе биде добро за свирка :)

Sakam da kupam akusticna ozvucena gitara do 400Evra
, bez razliak dali nova ili na staro(ili samo vase mislenje) kazete nekoj predlog, baram nekoja so podobra akustika za da faka dobro ex yu :D

Dukan li e toa smesko i kaj se naoga ?

коа ќе бидеш на плоштад, и ќе забуљаш у тренд, коа ќе завршиш си буљање у теткици, у улицата десно од тренд у едно подрумче.

Продавам појачало Yamaha GA-15 цена 3000 денари,и електрична гитара Астер 4000 денари ... Појачалото е старо 1 година а гитарата 2 години ... Гитарава е за почетници..
За повеќе инфо ПП :)

Млади културни момци нудат подземна гаража за делење во областа на Карпош 3, повеќе информации по ПП .

Каде во Скопје можам да најдам акустичен озвучен Ибанез (на ново) и колку пари се од прилика?

Во Guitar House има, разгледај на www.musicstore.com горе-доле исти се цените.
за 200 евра озвучена ибанез можам ли да најдам во Guitar House? И каде се наоѓа зошто не сум бил никогаш? Фала многу

за 200 евра озвучена ибанез можам ли да најдам во Guitar House? И каде се наоѓа зошто не сум бил никогаш? Фала многу

Наспроти Рамстор во Скопје, кај паркингот , одма тука е и средното Јосип Броз Тито.

А да ти кажам право незнам дали можеш да најдеш за 200 евра, немам разгледувано акустични, ама ако најдеш нешто на musicstore за таа цена одприлика можеш да ја порачаш преку Guitar House и во следна пратка ќе ти ја донесат.

Рапувам прилично добро и пишувам прилично добри текстови.​
ако некој има некаква корист од мене, нека пише.​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom