Моментална физичка состојба (слики)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Земав сега јохимбе да ми помогне во топење на долниот дел на стомачните.
Сега иде тешкиот дел да стигнам до 8 % како натурал е тешко но предизвик ми е и ќе успеам.
Може ќе побарам и ефекти но тоа е план б.

Sent from my ME173X using Tapatalk
Не ги лажи дечкиве, гарант зимаш Јохимбе за појака ерекција.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
П

Пепси_

Гостин
abe sea ako go premestuvas sifonjerot doma po 5 pati moze da ti se od doma.....

gleaj kolkav si mora da imas prethodno vezbano teretana ili nesto drugo....

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837

Мислам дека членот претходно наведе дека основата ја оформил од теретана, натака дома. А чекај, зашто мислиш дека дома со тегови и своја тежина неможе до добро тело?

S

Stef Bachatero

Гостин
Затоа што телото највеќе создава мускулна маса со 60-85% од максималното повторување.
Со високи повторувања не градиш тело,само стануваш добар во специфичната вежба и нема кинење на мускулот..

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287

Имам одено во теретана 2008-2010, ама тогаш бев послаб од сега. И генетика игра улога...

Иначе не правам високи повторувања него го варирам темпото, пример за склекови 4 секунди спушташ, 2-3 секунди држиш доле, 4 секунди се креваш нагоре, 2-3 држиш, и така до отказ, обично до кај 10-12 склека паѓам.. Исто важи и за било која друга вежба кај која се прават над 12 повторувања со нормално темпо. Мислам дека тоа е трикот, што вика Stef да кинеш мускул, иначе отпор си е отпор дали е од тег дали од нешто друго нема врска. Нормално со тег полесно се достигнува тој отпор, коа немаш тежини мора да импровизираш.

П

Пепси_

Гостин
Имам одено во теретана 2008-2010, ама тогаш бев послаб од сега. И генетика игра улога...

Иначе не правам високи повторувања него го варирам темпото, пример за склекови 4 секунди спушташ, 2-3 секунди држиш доле, 4 секунди се креваш нагоре, 2-3 држиш, и така до отказ, обично до кај 10-12 склека паѓам.. Исто важи и за било која друга вежба кај која се прават над 12 повторувања со нормално темпо. Мислам дека тоа е трикот, што вика Stef да кинеш мускул, иначе отпор си е отпор дали е од тег дали од нешто друго нема врска. Нормално со тег полесно се достигнува тој отпор, коа немаш тежини мора да импровизираш.
znam deka sme off i ke ne brisat ama mislam deka e fer da se pise realniot prikaz nz so ima da se krie treba da si gord so toa.

2 godini teretana i ne e mala "osnova" a koj odel ke znae deka takvo telo od tegce doma i ajvar otvaranje ne se dobiva :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
@Мезнаеш брао, добри раце. Мора да имаш некои поголеми килажи на располагање по дома. Еве и од мене во домашни услови, само со бучици од по 9 килца:

Прегледај го приврзокот 89795
Браво браво топ си среден :)...иначе неам буквално никакви тежини ова е све bodyweight и вратило.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Колку да се има некаква евиденција, да можам за некое време да се навратам да видиме напредок :D

1 месец во теретана (17/03/2014 - 17/04/2014), првиот месец одев по 3 дена во неделата и секој ден го вежбав цело тело. Вториот месец платив за секој ден и ќе почнам да ги делам групите.
Игнор на неверојатно женското теме на wc-to :P

Kajgana Shop

На врв Bottom