S
Stef Bachatero
Гостин
Секогаш иди тешко на мртво,веслање и вратило
Sent from my ME173X using Tapatalk
Sent from my ME173X using Tapatalk
Аха добро оди друг лажи дека не вежбаш, ваква форма нема шанси без вежбањеПрегледај го приврзокот 88783
Прегледај го приврзокот 88785
Прегледај го приврзокот 88786
Не, не вежбам, а замислете да вежбам каков ќе бидам.
Градите треба да ги средам и стомачните секако. Рацете ми се добри.
Ќе почнам со склекови и стомачни вежби.
Да видиш да не веруваш. А што имам корист ако излажам?Аха добро оди друг лажи дека не вежбаш, ваква форма нема шанси без вежбање
е како бе без вежбање си ги направил рацете, да не се имаш туркано на рака како мал?Да видиш да не веруваш. А што имам корист ако излажам?
Каква форма бе друже, освен рацете да речеме што ми се добри, за останатато треба да почнам да вежбам за да ги оформам градите и стомачни.
Епа сеа размисли логички малку, да вежбам пример склекови да правам покрај рацете барем и градите ќе ми бидат малку оформени. Нели гледаш дека рацете се ок, но градите ги нема. Не иде нели?е како бе без вежбање си ги направил рацете, да не се имаш туркано на рака како мал?
Генетика,поголема килажа од тоа што треба,ко мал вежбал. Но имаш бајаги работа..
Штеф се извинувам за сите закачки што сум ги правел до сега со тебе еве јавно нека се знае. Резултато кажува дека точно знаеш што правиш. Браво.Сега сум 96.8 кг.
http://instagram.com/p/mkR-fNyjDK/