Затоа владее општо незадоволство кај жените овде. Сега, кога мистеријата е откриена од стручно лице (сексолог, не од било кого) останува на вас мажите дали ќе ни дозволите да доживееме комплетно задоволство или да останеме со тој еден, незадоволни и фрустрирани покрај вас. Пошто, по новата теорија за "љубов" се потребни тројца (+една жена).ne samo so e normalno nego i naucno e dokazano u sexologijata deka zenata posto ima analen vaginalen i oralen sex za kompletno zadovolstvo treba so trojca u isto vreme-ova bas slusnav na tv od eden seksolog!
Ako mu se sluchil na eden ne znachit deka toa e normalno Toj primer na drug coek Da ne pochnuvam na dlaboko.токму тоа битно е откога ќе ја имаш девојката од тогаш да гледаш шо и како а не шо било пред сите имаме минато само да не биди и екстрем и тоа не чини ама една до 2 врски за девојките од 25 нагоре нормални се , на крај краева девојките се тие кој како сака нека бира
--- надополнето: Jul 26, 2011 9:26 AM ---
во Шведска нормално е и 2 да онадат една девојка шо му се случило на еден наш иселеник кој имал жена швеѓанка со свој очи веидел како му ја бушат
генерално земено девојките таму се каде каде поопуштени од нашите затоа дечки ценете ги нашиве девојки поубави и подобри во свет немат.Ako mu se sluchil na eden ne znachit deka toa e normalno Toj primer na drug coek Da ne pochnuvam na dlaboko.
Јас тоа откога го викам, подобро од македонско девојче нема .генерално земено девојките таму се каде каде поопуштени од нашите затоа дечки ценете ги нашиве девојки поубави и подобри во свет немат.
и да ја довршам приказната изнервиран заминал со колата после неколку дена го бара швеѓанката го моли му вика те скама ова она не мешај секас му вика со љубов вака така ама нашиот јунак балканско чоече не попушта и се разведува од неа наравоучение земете си девојка од вашиот двор никако настрана
sto e greska?Golema Greska.
Зависи што бараш....дали убава или поштена......јас дадов предлог како до поштена женска. А може и ќе ти се посреќи да се погоди убава (за поштена нели сам ќе си ја направиш), ако не ќе ја пратиш на она шоуно Complete makeover или како и да бешеА ако се погоди грда?
Демек нашиве не се бушат дур да стапат во брак и никоја не шврља после брак, така? Кој бил во Бугарија, Србија и направил споредба со нашиве веруј се разочарале од овдешниве девојки како THE CHOSEN ONE.генерално земено девојките таму се каде каде поопуштени од нашите затоа дечки ценете ги нашиве девојки поубави и подобри во свет немат.
и да ја довршам приказната изнервиран заминал со колата после неколку дена го бара швеѓанката го моли му вика те скама ова она не мешај секас му вика со љубов вака така ама нашиот јунак балканско чоече не попушта и се разведува од неа наравоучение земете си девојка од вашиот двор никако настрана
Во право си , Бугарките и Србинките се општопознати како олицетворение на чедност и верност, за разлика од овие нашиве.Демек нашиве не се бушат дур да стапат во брак и никоја не шврља после брак, така? Кој бил во Бугарија, Србија и направил споредба со нашиве веруј се разочарале од овдешниве девојки како THE CHOSEN ONE.
Ама да го земе и авторот на темава Само да не им бегаат и таму цурите, знаеш оние ептен поштените, па ќе треба да се вратат овде, и тоа ултра разочараниВо право си , Бугарките и Србинките се општопознати како олицетворение на чедност и верност, за разлика од овие нашиве.
Емигрирај во Бугарија, ASAP.You won`t be missed.
И јас познавам еден со смисла за хумор....тоа не си ти.Познавам една поштена женска...живее одма до поштата.
И јас познавам една паметна девојка, но тоа не си ти. Да беше малце поубава, ќе те викав ружна.И јас познавам еден со смисла за хумор....тоа не си ти.