Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ne samo so e normalno nego i naucno e dokazano u sexologijata deka zenata posto ima analen vaginalen i oralen sex za kompletno zadovolstvo treba so trojca u isto vreme-ova bas slusnav na tv od eden seksolog!

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
ne samo so e normalno nego i naucno e dokazano u sexologijata deka zenata posto ima analen vaginalen i oralen sex za kompletno zadovolstvo treba so trojca u isto vreme-ova bas slusnav na tv od eden seksolog!
Затоа владее општо незадоволство кај жените овде. :rolleyes: Сега, кога мистеријата е откриена од стручно лице (сексолог, не од било кого) останува на вас мажите дали ќе ни дозволите да доживееме комплетно задоволство или да останеме со тој еден, незадоволни и фрустрирани покрај вас. Пошто, по новата теорија за "љубов" се потребни тројца (+една жена). :confused:

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
токму тоа битно е откога ќе ја имаш девојката од тогаш да гледаш шо и како а не шо било пред сите имаме минато само да не биди и екстрем и тоа не чини ама една до 2 врски за девојките од 25 нагоре нормални се :drk:, на крај краева девојките се тие кој како сака нека бира :drk::drk::drk:
--- надополнето: Jul 26, 2011 9:26 AM ---

во Шведска нормално е и 2 да онадат една девојка шо му се случило на еден наш иселеник кој имал жена швеѓанка со свој очи веидел како му ја бушат :tapp:
Ako mu se sluchil na eden ne znachit deka toa e normalno :) Toj primer na drug coek :) Da ne pochnuvam na dlaboko.

S

Shellshock nam67

Гостин
Ako mu se sluchil na eden ne znachit deka toa e normalno :) Toj primer na drug coek :) Da ne pochnuvam na dlaboko.
генерално земено девојките таму се каде каде поопуштени од нашите затоа дечки ценете ги нашиве девојки :) поубави и подобри во свет немат.
и да ја довршам приказната изнервиран заминал со колата после неколку дена го бара швеѓанката го моли му вика те скама ова она не мешај секас му вика со љубов вака така ама нашиот јунак балканско чоече не попушта и се разведува од неа наравоучение земете си девојка од вашиот двор никако настрана ;):drk:

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
генерално земено девојките таму се каде каде поопуштени од нашите затоа дечки ценете ги нашиве девојки :) поубави и подобри во свет немат.
и да ја довршам приказната изнервиран заминал со колата после неколку дена го бара швеѓанката го моли му вика те скама ова она не мешај секас му вика со љубов вака така ама нашиот јунак балканско чоече не попушта и се разведува од неа наравоучение земете си девојка од вашиот двор никако настрана ;):drk:
Јас тоа откога го викам, подобро од македонско девојче нема :).

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
А ако се погоди грда?
Зависи што бараш....дали убава или поштена...:)...јас дадов предлог како до поштена женска. А може и ќе ти се посреќи да се погоди убава (за поштена нели сам ќе си ја направиш), ако не ќе ја пратиш на она шоуно Complete makeover или како и да беше :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Демек нашиве не се бушат дур да стапат во брак и никоја не шврља после брак, така? Кој бил во Бугарија, Србија и направил споредба со нашиве веруј се разочарале од овдешниве девојки како THE CHOSEN ONE.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Демек нашиве не се бушат дур да стапат во брак и никоја не шврља после брак, така? Кој бил во Бугарија, Србија и направил споредба со нашиве веруј се разочарале од овдешниве девојки како THE CHOSEN ONE.
Во право си , Бугарките и Србинките се општопознати како олицетворение на чедност и верност, за разлика од овие нашиве.:tapp:
Емигрирај во Бугарија, ASAP.You won`t be missed.
И како воопшто успева некој да ја поврзе "поштеноста "(колку е безвеза зборов) со националната припадност или со географската местоположба?Демек во Македонија сите курви, го поминуваш Деве Баир и оп, девојките се реинкарнација на мајка Тереза?

Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.824
Поени од реакции
6.093
Во право си , Бугарките и Србинките се општопознати како олицетворение на чедност и верност, за разлика од овие нашиве.:tapp:
Емигрирај во Бугарија, ASAP.You won`t be missed.
Ама да го земе и авторот на темава :D Само да не им бегаат и таму цурите, знаеш оние ептен поштените, па ќе треба да се вратат овде, и тоа ултра разочарани :D

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Nemojte vakvi insinuacii ve molam sekoja generalizacija e bezpotrebna imajki pred vid deka kurvi i ima sekade iako za volja na vistinata mora da se priznae deka kaj odredeni narodi e zgolemen brojot na kurvite i toa zavisi od kulturata, na primer znaeme sto e islamska kultura i tamu moze ima kurvi ali bar izgledaat posteni taka da ne moze naucno da se utvrdi!

V

Vollstandig

Гостин
Познавам една поштена женска...живее одма до поштата.

Kajgana Shop

На врв Bottom