Шатци 600 денДечки, дали можам да го најдам Њу Јоркер, парфемот, део спрејот од 75 мл по парфимериите Скопски, ако знаете да ми кажете и по кои цени се движат.
Благодарам.Шатци 600 ден
Случајно ми излезе на фб, ако имат некој искуство нека кажит дали е задоволен.Масло за брада и восок за мустаќи?
прашај во зегинМасло за брада и восок за мустаќи?
Прашав ми понудија единствено масло за коса...прашај во зегин
тогаш види во некоја парфимерија или користи бадемово маслоПрашав ми понудија единствено масло за коса...
Купи обични од 500 -800 ден и расечи ги со нож или ножици наместо да даваш 50 евра за ``марка ``.каде во скопје можам да најдам вакви фармерки ?
неможам да најдам по мој вкус јас сакам тесни залепени, доле исто тесни а тие по 800 денара се доле пошироки и лошо изгледа...Купи обични од 500 -800 ден и расечи ги со нож или ножици наместо да даваш 50 евра за ``марка ``.
Озбилно ти викам. Лани летоска од стари фармерки сам си направив 4 пара бермуди наместо да давам 1000 - 1500 за ``марки``.
Иди на Битпазар, Рамстор - најгоре и низ чаршија и ке најдеш такви тесни фармерки за многу помали пари од цениве низ елитниве продавници. А ако сметаш дека 1700 ден се исплатат за фармерки , тогаш ок .неможам да најдам по мој вкус јас сакам тесни залепени, доле исто тесни а тие по 800 денара се доле пошироки и лошо изгледа...
најде ги во ситимол уште да одам да си ги купам 1700 ден
Sent from my iPhone using Tapatalk
фала ке проверамИди на Битпазар, Рамстор - најгоре и низ чаршија и ке најдеш такви тесни фармерки за многу помали пари од цениве низ елитниве продавници. А ако сметаш дека 1700 ден се исплатат за фармерки , тогаш ок .
Zavisi, pisuva na ambalazite na nekoi pisuva i do 12 meseci no najsigurna opcija e da se menuvaat na 3 najmnogu do 6 meseci cisto da se izbegnat iritacii.Колку рок имаат на пример кармин,лак за нокти,течни пудри такви ствари?
Еве овде прочитај сиКолку рок имаат на пример кармин,лак за нокти,течни пудри такви ствари?