Ми треба совет !

Член од
12 јануари 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
ako moze i sovet dali se podobri so pinceti ili so diskovi depilatoritei ako ima nekoj kupeno od tie so rakavica za ladenje dali navistina pomalku boli depilacijata so toa:icon_roll

Член од
2 март 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
heeeeeeelp!!! jas imam mnogu porblemi ajde zenski kazuvajte neshto efikasno za podocnici i podkozni vlaknenca, i dajte kako da se zdebelam be aman ... :S

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
heeeeeeelp!!! jas imam mnogu porblemi ajde zenski kazuvajte neshto efikasno za podocnici i podkozni vlaknenca, i dajte kako da se zdebelam be aman ... :S
за здебелување...еве јас ќе ти поклонам некое килце од моите, колку ти треба толку земи
за подоцници: прво земи си слободен ден инаспиј се.или стави си краставички на очите а има и многу креми за подочници(немој многу скапи да купуваш има и поевтини кои се ефикасни)

Член од
2 март 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
hehehhehe da moze taka bi si zela 5-6 kilca :) a za podocnici , jas spijam, ama i pokraj toa gi imam, probav so nekolku kremi ama ne pomagaat :(

draganask

те сакам СОНЦЕ
Член од
4 декември 2007
Мислења
401
Поени од реакции
24
За подочници, најдобро е ако си во можност да го регулираш спиењето, значи да не се легнува премногу доцна и да не се спие премногу кратко... ако можеш, инаку кртаставички помагаат навистина освежуваат, инаку за креми можам да ти ја препорачам онаа која ја користам јас, за други не знам но со оваа сум сосезам задоволна и не планирам да ја менувам, плус не е е премногу скапа а во моментов не ми треба некоја прескапа крема за подочници сепак сме млади и не е толку страшно. Ја користам Nivea visage aqua beauty (aqua sensation) anti shadow eye cream, пакувањето е 15ml но е сосема додоволно за подолг период, се става по малку и еве јас мојата ја имам купено пред 2 месеци и сигурно имам за уште еден месец минимум. Инаку е хидратантна гел крема и фина текстура која многу лесно се впива и има светлорефлектирачки пигменти. Цената е околу 450 денари, погледај на повеќе места бидејќи има драстични разлики во цените сепак 50 денари разлика не е малку. Многу убаво е ако си во можност да ја користиш во комбинација со Nivea Aqua Beauty (Аqua sensation) кремата за лице која исто делува многу освежувачки и е многу лесна крема која брзо се впива и остава пријатно чувство цел ден.

За поткожни влакненца.. имам читано дека ексфоллирање на кожата помага.. и би требало да се прави пред депилирање.. а со што се депилираш ти? A за здебелување, најверојатно имаш брз метаболизам, пробај да јадеш повеќе пати на ден, колку повеќе можеш :) Поздрав :srce:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ако може некој што поскоро да ми каже каков и дали воопшто ќе има ефект ако пред фенирање, на мокра коса ставам силиконски капки?:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ако може некој што поскоро да ми каже каков и дали воопшто ќе има ефект ако пред фенирање, на мокра коса ставам силиконски капки?:)
Силиконски капки се ставаат на полусува коса пред фенирање. Ефект имаат. Ја прават косата помека и посјајна мислам. Со постојано користење имаат видлив ефект, но мислам дека и од еднаш ќе забележиш.:smir:

п.с. Посебно ми се допаѓа мирисот. Повеќе од шампон и регенератор мирисаат!:vozbud:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мене ме излажаа дека се ставаат после фенирање.:pos:

Ставам регенератор, маска, понекогаш спреј за коса ( додека е мокра ) и после фенирање силиконски капки и восок на краевите и пак ми е како метла.:(

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Нема врска мислам јас, оти на фризер на крајот ни ги ставаат.

А и со сушењето се губи мирисот, мислам јас. :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Оф тешко мене, која утка ја направив! Се помешав со ампули за коса!
Извинете ме аман. Силиконските капки да, на сува коса се ставаат. Затоа се чудев што пишувате и зошто лажете ... :pos2:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Според мене најдобро е да се стават на полу-сува коса пред фенирање како заштита и после фенирањето пак, само не премногу бидејќи се мрси косата. Ама ако имаш свилена коса најдобро е после фенирање, и то многу малку. :)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
prvo za suvava koza najdobro e da si najdis hidratanten krem so e poveke masen poso tebe kozata ti e suva, jas pak go iam sprotivniot problem .:)
Najdobro e silikonskite kapki da se stavaat posle fenirane ako sakas kosata da ti izgleda poveke kako svilenkasta,poso ne igra nikakva uloga dali kosata nema da ti se osteti pomalce ako stavis na vlazna kosa silikonski kapki.

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
еј многу би сакал да купам машка кожна јакна,куса, со руски јачиња... ај ве молам кажете ми кај можам да најдам ако сте сретнале негде... фала однапред...

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
3.010
еј многу би сакал да купам машка кожна јакна,куса, со руски јачиња... ај ве молам кажете ми кај можам да најдам ако сте сретнале негде... фала однапред...
Лето иде или у заблуда си :pos: не ти треба сега јакна ќе му ја мислиш од септември кога ќе дојде нова мода

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.604
еј, ако можит некој да ми кажит на пр. дали имат врска ако косава ја мијам со шампон Fructis, регенератор Subrina и на крај ставам пена за коса Nivea?
и уште едно прашање, како најдобро да се издепилирам на рацеве? Со восок, со машинче, со креми...? ама ова за депилирањево ми требит итно,ве молам кажете

Kajgana Shop

На врв Bottom