за здебелување...еве јас ќе ти поклонам некое килце од моите, колку ти треба толку земиheeeeeeelp!!! jas imam mnogu porblemi ajde zenski kazuvajte neshto efikasno za podocnici i podkozni vlaknenca, i dajte kako da se zdebelam be aman ... :S
За подочници, најдобро е ако си во можност да го регулираш спиењето, значи да не се легнува премногу доцна и да не се спие премногу кратко... ако можеш, инаку кртаставички помагаат навистина освежуваат, инаку за креми можам да ти ја препорачам онаа која ја користам јас, за други не знам но со оваа сум сосезам задоволна и не планирам да ја менувам, плус не е е премногу скапа а во моментов не ми треба некоја прескапа крема за подочници сепак сме млади и не е толку страшно. Ја користам Nivea visage aqua beauty (aqua sensation) anti shadow eye cream, пакувањето е 15ml но е сосема додоволно за подолг период, се става по малку и еве јас мојата ја имам купено пред 2 месеци и сигурно имам за уште еден месец минимум. Инаку е хидратантна гел крема и фина текстура која многу лесно се впива и има светлорефлектирачки пигменти. Цената е околу 450 денари, погледај на повеќе места бидејќи има драстични разлики во цените сепак 50 денари разлика не е малку. Многу убаво е ако си во можност да ја користиш во комбинација со Nivea Aqua Beauty (Аqua sensation) кремата за лице која исто делува многу освежувачки и е многу лесна крема која брзо се впива и остава пријатно чувство цел ден.heeeeeeelp!!! jas imam mnogu porblemi ajde zenski kazuvajte neshto efikasno za podocnici i podkozni vlaknenca, i dajte kako da se zdebelam be aman ... :S
Силиконски капки се ставаат на полусува коса пред фенирање. Ефект имаат. Ја прават косата помека и посјајна мислам. Со постојано користење имаат видлив ефект, но мислам дека и од еднаш ќе забележиш.:smir:Ако може некој што поскоро да ми каже каков и дали воопшто ќе има ефект ако пред фенирање, на мокра коса ставам силиконски капки?
Според мене најдобро е да се стават на полу-сува коса пред фенирање како заштита и после фенирањето пак, само не премногу бидејќи се мрси косата. Ама ако имаш свилена коса најдобро е после фенирање, и то многу малку.Ако може некој што поскоро да ми каже каков и дали воопшто ќе има ефект ако пред фенирање, на мокра коса ставам силиконски капки?
Najdobro e silikonskite kapki da se stavaat posle fenirane ako sakas kosata da ti izgleda poveke kako svilenkasta,poso ne igra nikakva uloga dali kosata nema da ti se osteti pomalce ako stavis na vlazna kosa silikonski kapki.Ако може некој што поскоро да ми каже каков и дали воопшто ќе има ефект ако пред фенирање, на мокра коса ставам силиконски капки?
Лето иде или у заблуда си не ти треба сега јакна ќе му ја мислиш од септември кога ќе дојде нова модаеј многу би сакал да купам машка кожна јакна,куса, со руски јачиња... ај ве молам кажете ми кај можам да најдам ако сте сретнале негде... фала однапред...