Минато или иднина?

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206
Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
definitivno bi otisla vo idninata da vidam sto me ceka ponataka vo ovoj zivot a minatoto ne toa sto bilo neka ostane tamu...

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Dobro mi e i sega, za minatoto pominalo i da ne se vreti, a za idnina nema sto da se sekirame tolku mnogu, sakale ili ne ke dojde, ne se prasuvame nie, pa i da dojde ne e tolku strasno, ke pomine

Член од
16 февруари 2007
Мислења
128
Поени од реакции
0
ako odam vo idnina, ke znam kanter kaj se kriet lugeto i ke gi busam, taka bi sel vo segasnost :p

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
E pa dobro mi e sega ne mrdam!na minatoto voopsto ne bi mu se navrakale ne deka ne bese okey ama sekoe vreme so sekoi dobra.Ni slucajno i koga bi sakala ne bi mozela da go vratam a idninata ..hmm pa ke moram i nea da ja pominam zar ne?A ziveam vo segasnosta za denes zosto denes e vreme da bidam srekna!:):)

Член од
11 февруари 2007
Мислења
36
Поени од реакции
1
ke odam vo idninata za da vidam kakva kee tehnologijata,kakov zivot ke ima :D:D

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Јас гласав за третото, бидејќи не сакам да одам у минатото, немам шо да барам таму да се потсеќам, све ми е јасно и добра ми е сегашноста :)), а у иднината нејќам да идам зашо ќе нејќам да се смарам уше сеа за иднината, па да видам нешо и после да се смарам за коа ќе ми се случи тоа нешо ... тоа ако мислевте само да одам на одредено време и да се вратам. А да е за стално, тоа па нема теоретска шанса, да се вратам од ново да го живеам минатото, шо барам, или да си прескокнам дел од животот и да идам да живеам у иднината. Нема шанса!

Член од
23 февруари 2007
Мислења
201
Поени од реакции
0
Јас не би отидол нигде......во минато мозда да се подсетам малце....ама во иднина страв ми е:):

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
BusHav напиша:
Во иднината ќе одам да ги видам сите резултати од утакмици и да играм кладилница после!
Добра идеја. hehe:

Него за темава, би отишол во минатото, за да се исправат некои работи, како на пример да тренирам нешто уште од помал и повеќе да спортувам, можда и да не се замарам толку со учење во основно и почеток на средно. toae:

Мада, било поминало, а и што ќе се случи не сакам да дознаам однапред, така да сегашноста е битна, и гласав за третата опција. :helou:

Член од
9 мај 2006
Мислења
56
Поени од реакции
0
Bi sakal da se vrnam vo minatoto i da vidam kakov e bil zivotot togas, a vo idninata mislam deka veke se znae kakov ke e zivotot ..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Minato, 1200 PNE ili Pocetok na sreden vek 450 n.e. Me interesira nacinot na zivot vo toa vreme. (mnogu mnogu ne veruvam u se sto pisuva po knigite, Vremenskata masina e prava stvar)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Pa prvo bi otisol nekolku meseci nazad da doserdam nekolku raboti, i potoa 200 godini napred da vidam kako ke bidi :)

Член од
8 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Би сакала да се вратам во минатото да исправам некои грешки, да направам нешто што не сум направила... Ама пуста љубопитност- зашто да не и во иднината, да видам како ќе биде :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Bi otisol u minatoto da go sredim brat mi. Toj postar e od mene i se tepa i zadira stalno.:):) (just kidding) bi otisol nazad u nekoj vazen istoriski nastan da receme bi sakal da vidam kako bilo vo 6 juni 1944 koga Amerikancite, Britancite i Kanadganite ja lansirale invazijata na Normandija vo Vtorata svetska vojna (ili ne zatoa sto ke me izresetaat vednas stom ke stignam :):))

SkYw4lk3r

The last Jedi
Член од
20 февруари 2007
Мислења
324
Поени од реакции
7
Sekoj u minatoto naprai po nekoja neoprostliva greska i raboti za koi 100 pati si rekol "lele da se vratam u vremeto" (poradi mnogu raboti: testovi u skolo,ke te izneveri nekoj drugar/drugarka, ke ti se sluci nesto loso itn.) za da napravi da ne se slucat ili da gi svrtime vo svoja polza losite raboti (kako sto kaza Raperce primerot ili pa da se sredi nesto za San Stefanskiot dogovor i milion primeri). + ako si zemes nekolku bileteni za u minatoto, ohohooo e toa e veke nesto :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Sekoj u minatoto naprai po nekoja neoprostliva greska i raboti za koi 100 pati si rekol "lele da se vratam u vremeto" (poradi mnogu raboti: testovi u skolo,ke te izneveri nekoj drugar/drugarka, ke ti se sluci nesto loso itn.) za da napravi da ne se slucat ili da gi svrtime vo svoja polza losite raboti (kako sto kaza Raperce primerot ili pa da se sredi nesto za San Stefanskiot dogovor i milion primeri). + ako si zemes nekolku bileteni za u minatoto, ohohooo e toa e veke nesto :)
Ако го имате гледано Time Machine.... имаше една интересна работа.

Колку и пати да се враќаш во минатото не можеш да ја поправиш грешката, бидејќи таа грешка е причината за да се вратиш во минатото. Сега малку смешно звучи... но ќе пробам да го објаснам тој дел од филмот.

Кога загина љубовта на животот на Александер - Ема, тој цели 4-5 години посвети на изработка на Временската машина, која ќе го спречи нејзиното убиство. Но, доколку успее да го спречи делото, тогаш тој нема потреба да ја прави Временската Машина. И се влегуваше во еден циклус и во секој од нив, Ема загинуваше на овој или оној начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom