Минато или иднина?

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
NeMiRnA напиша:
Bi se vratila vo minatoto,kako osnova na idninata...da popravam nekolku greski,zatoa sto veke sega e docna...nesakam da ja vidam idninata,ubavo kaza skul,mozebi bi videla nesto sto bi me razocaralo i uste sega ke izgubam nadez,dokolku toa ne zavisi od mene...
Си го гледала филмот Time Machine ?

Работите кои се случиле во минатото, ќе се случат на било кој начин. Одговорот треба да се бара, во иднината!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Bi otisla u minatoto.. Da im kazam na moite da ne me praat :pos2: Zs ogromna greska sum im :pos2: :pos2: :vozbud:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Би сакала да поправам некои грешки кои сум ги направила во минатото, кога би можела само...:nesum:

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Pa super mi e vo segasnosta. Ne deka nemam problemi i deka na momenti ne sakam da izbegam nekade no sepak znam deka ovie se najubavite godini od zivotot (barem taka velat). Koga bi morala da biram bi otisla vo idninata.

Darkwind

I need to work I'm always spending
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.038
Поени од реакции
1
Би отишол во минатото не за да поправам грешки или нешто такво туку чисто информативно зашо сакам историја и ме интересираат некои настани и може како во филмот со киано ривс и телефонската говорница да запознаат некои личности :helou:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ima luge sto ziveat vo segasnosta so minatoto a ima luge sto ziveat vo segasnosta za idninata. Jas sum od tie sto ziveat so minatoto taka da bi go odbrala minatoto :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ka bi imas Time MAchine bi se vracal u minato da gi popravam greskite na testot o_O

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Иако може овој период ми е најубав до сега,сепак сакам да се вратам 2 години наназад и да изправам неколку грешки што тогаш сум ги направила.После пак се вракам во ова време сега и фурам како ништо да не се десило,без тажно минато,и без скршено срце.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
dobro mi e momentalno, no koga bi mozela, definitivno bi se vratila vo minatoto da popravam nekoi greski, bez koi sto vreuvam deka idninata bi mi bila daleku podobra..

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
sekako deka bi odbral minato i bi popravil nesto na primer nekoi katastrofalni greski .

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Ни во иднина ни во минато,сега за сега задоволен сум од стореното.поздрав.

Aylin Mujica

*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Член од
4 февруари 2007
Мислења
88
Поени од реакции
1
ИДНИНАА ЗА ДА ВИДАМ ШО КЕ СЕ ДЕСИ? ДАЛИ НЕКОИ РАБОТИ СО ГИ САКАМ КЕ СЕ СЛУЧАТ НАВИСТИНА???

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Sakam da si ostanam vo segasnosta.Gledajte go filmot "Click" i ke vidite zasto.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Во минатото дефинитивно....за многу работи..за да кажам на многу луѓе што сум сакала да им кажам а не сум го сторила тоа..
и за да поправам се што сум направила грешно...во иднината секако ке дојдам ..ама минатото неможе да се врати за жал/...

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ja bi ja odbrala idninata,minatoto go ostavam zad sebe

Kajgana Shop

На врв Bottom