Минато или иднина?

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206
Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Па би се вратил у минатото,зошо сеа девојчето шо идам со неа,ја знаев доста време претходно,ама не ја приметував,а ни она мене,е сеа би се вратил и уште дента кога се запознавме би и пришол на некој поинтересен разговор,па после и нешто повеќе... Искрено највише би се вратил у минатото за да ги доживеам оние преубави моменти со девојката уште еднаш... Ради друго,можеби за да можам да попраам некоја оцена у средно... хаха

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Кога веќе морам да изберам би отпатувала во иднината, зашто минатото не беше многу нежно спрема мене а иднината сакам да ја видам, што ќе правам и дали ќе ми се оствари сонот.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Не мрдам.Тоа што се случило во минатото се случило не сакам да се враќам назад...а и да се вратам се што треба да правам е да поправам 1000 грешки...ако одам во иднината:raz:несакам да одам....не мрдам бреее,набољи ми е вака.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
jas glasav za idninata....bas me interesira kolku ke bide razvien svetot za edno 500 god na primer....... isto i mnogu bi sakala da se vratam vo minatoto ama nekade 1860 koga se nosele onie prekrasni balski fustani, uste od mala sonuvav za tie raboti :)

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
Јас би се вратил во минатото не за да поправам грешки, туку тогаш бев посреќен, не многу минато ама 1-2 месеци

Х

Ханзо

Гостин
Би се вратил во минатото, некаде во 1930-1945, ама не би правел ништо посебно, само би гледал, не сакам да направам некоја беља и денес да не е денес...нели? :)

sagaqua

Successful and Creative
Член од
23 декември 2005
Мислења
2.218
Поени од реакции
31
Одлично ми е во сегашноста!
Минатото е тука да ме потсетува дека постојам, иднината ме инспирира и мотивира максимум, ама уживам во сегашноста максимално можно и не дозволувам да ме сопне, и ме боли пендрекот и пиштолетката за се друго :pos:

M

mistikraptor

Гостин
Кога би можеле, напред или назад?

Ок, едноставно прашање ..

Кога би имале контрола над времето, ама имате само еден избор .. Дали ќе изберете "Fast Forward" нанапред, со цел да прерипнете некој период, или пак "Reverse" наназад, за да поправите/смените нешто?

Ок, ај ќе почнам од мене ... ммм ... паа .. овааај ... вака ... хммм ..
Препуштам ред на друг .. :)

С

Сатори

Гостин
~*~

Ок, едноставно прашање ..

Кога би имале контрола над времето, ама имате само еден избор .. Дали ќе изберете "Fast Forward" нанапред, со цел да прерипнете некој период, или пак "Reverse" наназад, за да поправите/смените нешто?

Ок, ај ќе почнам од мене ... ммм ... паа .. овааај ... вака ... хммм ..
Препуштам ред на друг .. :)
Јас сум од тие што сакаат да го живеат апсолутно секој миг од животот, иако кога ќе размислам, не жалам за ништо ... сепак би премотала малку назад, би ги направила некои работи поинаку, веројатно не би ги ни почнала.
Да се поштедам сама себе од болка, ништо друго.:devojce 1:

E

`EsCaPe`

Гостин
Nikogash ne bi se vracala nazad ..ustvari ako mozam da biram na nekoj odreden period da se vratam..bi se vratila...ama opshto ako treba da biram , biram napred.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Би сакала да го вратам времето т.е. би одбрала наназад...:pipi:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Никако напред. Па зошто ќе живеам,кока ќе знам што следува. А и назад не ми се гледа многу привлечно, зашто спомените се слатки само кога се единствени и оригинални. Би кликнала само на Плеј, и тука би останала!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Назад, поинтересно било и знам одприлика што било тогаш на сцена,

иднината ме плаши за никого не е сигурна.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
ке се вратам назад да променам некој работи

Kajgana Shop

На врв Bottom