Минато или иднина?

Каде би заминале?

• Вкупно гласачи
    206

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.628
Хмм..во минатото,да попрам некој грешки,и да видам како било порано,пред мене.Во иднината не би заминала од едноставна причина,сакам да го живеам животов,не сакам да знам шо е следно шо ќе ми се десит,па за да го попрам...

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
дефинитивно иднина. Сепак, минатото си е минато и не вреди да се навраќаме назад. Наместо тоа иднината сигурно ќе ни донесе нови предизвици.:vozbud:

P

PewDiePie

Гостин
Иднина,минатото си е минато нека остане кај што му е местото.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Во иднината за да видам има ли сметка да живеам во сегашноста...

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Сегашност.Добро ми е како што е сега, да не речам одлично.
Минатото не го чепкам и не би го сменила, моменти кој никогаш нема да ги заборавам и кои ме научиле на нешто во сегашноста.Работи кои ме опаметиле и кои придонеле да сум јас таа што сум сега.
Иднината-Ни неа не ја чепкам, што треба да дојде и да се случи порано или подоцна ќе се случи.Не се брзам.
Едноставно уживам во периодов:pipi:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Познато ни е минатото нема поента да се враќаме ,иднината е непознатото.

Член од
20 август 2010
Мислења
149
Поени од реакции
16
Би избрала иднина за да видам до кој степен може да пропадне светов, но под еден услов - да можам да се вратам во сегашноста:icon_mrgr Otherwise не би мрдала од сегашноста, има причина зошто сум тука:icon_cool

СрбоЛегенда

Сами против свих
Член од
24 декември 2008
Мислења
2.694
Поени од реакции
123
Минато , давно пред да настанат сите срања у светот.

Voice of Jericho

Twisted Firestarter
Член од
13 септември 2008
Мислења
301
Поени од реакции
137
Би отишол во минатото ради некои моменти што ме направиле многу среќен, а за тоа да поправам грешки што сум правел, не. Секогаш се сносувам со последиците кои следувале после грешките. Да не биле тие грешки, немале да ме направат онаков каков што сум денес.

Kajgana Shop

На врв Bottom