Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
А вие какви навивачи имате бе?
Да ги спомнам дебилине шо имаат по 30 год а што се замараат со деца? или пак оние зимница шо праеа?

Молим те не се преценувај,кратко и јасно не го дудлај за Милан ако Берлускони ти дупел нешо од фамилија тоа е твој проблем,решавај го на друго место.

Преку таквото ако сте тепале на 2 утакмици,тоа мора да значи дека секогаш ќе тепате?

И да кога сме кај лузери,пошо те глеам нов си на форумов,распрашај се убаво пошо тој трофеј го држат твоите другарчиња од фан клуб Јувентус,

Прочешлај ги минатите теми од ФК Јуве и СА.

извадок од википедија:

Historically, the largest section of Inter fans from the city of Milan have been the middle-class bourgeoisie Milanese, while AC Milan fans are typically working-class and a significant portion are migrants from Southern Italy.[12]

некој ќе ужива, некој ќе работи.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Дете смири се,ако тебе те дупел некој,немора да значи и нас дека не дупел...знам,лошо е деновиве навечер да шеташ,сигурно те силувале по грешка...
и дај озбили се,пред месец дена си отворил кајгана си се регистрирал и сеа памет делиш...
иначе ако две сме тепале,пореално и по вистинито е да ја тепаме и третата...разбираш или да цртам?
Датумот на регистрација не значи ништо другар,прочешлај ги темите па тогаш збори за лузери.

Цртај си ти и што сакаш прај ама ти забораваш кој е актуелниот шампион но нека,толку ти фаќа црпката.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Датумот на регистрација не значи ништо другар,прочешлај ги темите па тогаш збори за лузери.

Цртај си ти и што сакаш прај ама ти забораваш кој е актуелниот шампион но нека,толку ти фаќа црпката.
аааа,незначи ништо,ахам..добро добро,значи постар си бил:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
црпката ми фаќа,вас не ви фаќа дека ќе изгубите и тоа гаднооо...само несакате да верувате

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
аааа,незначи ништо,ахам..добро добро,значи постар си бил:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
црпката ми фаќа,вас не ви фаќа дека ќе изгубите и тоа гаднооо...само несакате да верувате
Епа не ти фаќа бе Јилдирин,јас ти кажуем дека датумот не значи ништо пошто на форумов имам стаж што ти треба бајаги да го седиш за да го достигнеш ама ти не знаеш да читаш мегу редови.

Тука прекинувам,IQ too low bro а и не ме ни чуди.

Само Syn има нерви да ве цитира и да ви ги црта работите вие сте баш ебани у мозок.

п.с не ме цитирај,енд оф дискашн е.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
извадок од википедија:

Historically, the largest section of Inter fans from the city of Milan have been the middle-classbourgeoisie Milanese, while AC Milan fans are typically working-class and a significant portion are migrants from Southern Italy.[12]

некој ќе ужива, некој ќе работи.
:facepalm: Working - class клубови се и најпочитуваните, погледај малку football rivalries на ESPN CLASSIC и ќе ти стане јасно кои клубови имаат поголем рeспект .

И бидејќи вицкастиот вели дека Јувентус се на се е поуспешен тим од Милан нека ми го преведе ова

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Несакате да ве цитирам,нема ни да ве цитирам...
ако сте незрели,тоа е проблем ваш и на вашите дома,што не ве научиле доволно....
за интелегенција,неверувам дека вооптшто ја имаш,се приметува дека незнаеш што збориш...
али океј е,осеќам у сабота накај 11 саат ќе почнете да пишувате судиите,ова она,ама ако, кој губи има право да се жали и да плаче;)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Дечки оладете малце. Ај дискусијава што ви е без врска ај, ама па и со навреди почнавте. Ви ги едитирав мислењата, нареден пат ќе има санкции. Дискутирајте ко луѓе.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.104
Поени од реакции
359
Na kraj od tolku prepucavanje ke ispadne 0-0 :) Mislam ne deka ke mi smeta mene :D

Figaro

la vita e bella
Член од
2 март 2009
Мислења
648
Поени од реакции
410
Очекувам победа на Милан, не играњето на Ибра е плус за тимот (затоа и играчите на јувентус даваат изјави дека сакаат игра Ибра). Кога игра он ,целата игра е фокусирана преку него ,вака него ќе го нема и секој ќе може да влезе во шанса. Forza Milan !

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383

И за на крај една слика која ќе ја опише дискусијата на темава

дечко во водедод во темата имаш меѓусебни дуели на јуве и милан, јуве 11 победи над милан, милан 8.... па ти сега чудисе, инаќе сакам јувентус да подеби бидејки некој несовесни фанови на милан провоцираа во фан клубот Брентфорд

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
ова за помладите да видат со каков квалитет располагале во Серија А,каде било престиж да се игра за некој од гигантите

моментот кој неможам да го заборавам,се одлучуваше за титула,нешто слични како годинава ( 0 : 40 )

нема споредба за тогашните Милан и Јувентус со сегашниве,Милан последните натпревари покажа сила,Јувентус игра стандардно......ќе биде тешко за двете екипи,но мислам дека на Јуве му е далеку полесно кога игра против екипа која се отвора и напаѓа,така да мислам дека и ќе победи во овој натпревар

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
... и на крај ја наместивте​
:icon_lol:
Да бе, ти знаеш. Со судија кој „имаше“ ист спонзор како и Милан тој период. Реклами снимаше за нив. :icon_lol:

Ваљда нечија серија ќе боде прекината на натпреваров. Дали катастрофалната „дерби“ серија на Милан сезонава, или серијата без пораз на Јуве. Најубаво(за мене, а и другарчињата од тука) би било и двете серии да продолжат во ист ритам.

Сакам, а и се надевам на победа на Јувентус. Такво нешто би било одлично. Титулата би станала доста реална со ваков резултат.
Реми би било добро, доколку се случи такво нешто.
Пораз? Пораз би бил лош резултат, но не претерано лош.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom