Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Чисто ме интересира јувенташитве на што дроги се со муабетиве за штајнер и барзаљи :pos:
Види, нашето тело е само привремен брод со кој плови нашата вечна душа. Секој од нас е продолжение на моќта која го создала целиот универзум, без разлика на која дрога моментално се наоѓаме.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
само да ве известам дека дека со тоа што ќе ја пишите 1 дирекно го помагате приватниот сектор во републиката и го збогатувате буџетот на Р.М.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Вовед НУЛА Дискусија Испод Нула ( обострана ) . Дај кажете за Ибра одлуката дали е донесена, ќе игра , не ? Се надевам да .... Повредени играчи никој не спомна ( кај Јуве само Мароне ) . Инаку колку мислите дека овој натпревар ќе одлучува за титулата ? Ако Јуве победи а игра нерешено со Болоња на заостанатиот натпревар , џабе им е. Ако Милан победи а Јуве ги добие болоња и другите мали клубови тогаш џабе за Милан шо победил. Сума сумарум џабе толкава тензија се ствара меѓу навивачите , навреди и плукање. Поготово меѓу Милан и Јуве , НЕ .

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.892
Џабе се џиткате овај ќе победе онај ќе победе, Милан и да изгубе не значи дека и титулата му е изгубена по што има уште 15 кола до крај а Милан има лесни натпревари за разлика од Јувентус кој го очекуваат повеќе дерби натпревари а плус и малите екипи им откинуваат бодови ;)

С

сашенко

Гостин
Џабе се џиткате овај ќе победе онај ќе победе, Милан и да изгубе не значи дека и титулата му е изгубена по што има уште 15 кола до крај а Милан има лесни натпревари за разлика од Јувентус кој го очекуваат повеќе дерби натпревари а плус и малите екипи им откинуваат бодови ;)
А и Милан ако победи ништо не е решено пошто стаклени ви се играчите и не се знае кога некој ке ви го снема на едно 5-6 месеца .А и нослето е тука да не го заборавиме :pos: тој колку помага толку и одмага.Пак ке направи уште некоја глупост до крај се кладам

И уште не ми е јасно зошто мораше да се отвора нова тема и тоа само ради тоа што фан на милан не ја отворил :tapp:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.892
И покрај толку повреди сме први а имаме и добар втор состав а плус и европа играаме и пак постасуваме :P а вие да имавте толку повреди ќе бевте со Чезена рамо до рамо. :icon_lol:

С

сашенко

Гостин
И покрај толку повреди сме први а имаме и добар втор состав а плус и европа играаме и пак постасуваме :P а вие да имавте толку повреди ќе бевте со Чезена рамо до рамо. :icon_lol:
Ама ние немаме повреди, ние имаме луѓе што се грижат за нашите играчи ;) а и не ги оптеретуваме тие што ги имаме, се ротираат дечките и се пазат од повреди и замор

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ептен ми се допаѓа како размислуваш

Да се прекине катастрофалната дерби серија на Милан значи - Милан да победи
Да се прекине серијата без пораз на Јуве значи - Милан да победи

Мораше малце така да се навлезе во темава, се напнаа луѓево со тоа што како:)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.892
Ама ние немаме повреди, ние имаме луѓе што се грижат за нашите играчи ;) а и не ги оптеретуваме тие што ги имаме, се ротираат дечките и се пазат од повреди и замор
Па не ги оптеретувате имате повеќе одмор не играте ЛШ немате ништо, ќе видеме догодина ако играте ЛШ како ќе бидете со играчите. ;)

С

сашенко

Гостин
Па не ги оптеретувате имате повеќе одмор не играте ЛШ немате ништо, ќе видеме догодина ако играте ЛШ како ќе бидете со играчите. ;)
И без тоа, се ротираат и играат и младите и и измените.Против вас во купот касерес што е измена играше, Џакерини, Мароне, Естигарибиа, Дел Пиеро.Тоа се играчи што не играат во прв тим ама ете влегоа и ве тепаа вас :)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Епа со што да се гордееме бе пријател?
Врвот на успехот во клубскиот фудбал е да си најдобар на стариот континент.

Не можам да ги коментирам работите околу пато и тоа дека не можеме да ве победиме:P
Тоа е твој субјективен став, во кој никој жив не може да те разубеди :)

Ама прифати ги фактите:
1. Милан е супериорен во однос на Јувентус во Европски рамки .
2. Од 1990 година наваму
Јувентус 1994–95, 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2002–03
Милан 1991–92, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1998–99, 2003–04, 2010–11,
епа сега друже автоматски се демантираш со муабетот за криминалот за моџи :tapp::pos: исто како сам себе да си го убил:facepalm:
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 16:23 ---
Епа не ти фаќа бе Јилдирин,јас ти кажуем дека датумот не значи ништо пошто на форумов имам стаж што ти треба бајаги да го седиш за да го достигнеш ама ти не знаеш да читаш мегу редови.

Тука прекинувам,IQ too low bro а и не ме ни чуди.

Само Syn има нерви да ве цитира и да ви ги црта работите вие сте баш ебани у мозок.

п.с не ме цитирај,енд оф дискашн е.
Друже које одд си, годинава полуматуран да не си пошто те гледам, некако како таков да ми се понашаш, ние сме појаки овој е појак, па ќе се види во сабота кој е појак и пред ходните две утакмици скокавте, па после ве немаше се криевте под јорганче дома! Затоа ќе види ме кој ќе победи сабота, а не тука да се дебатира се и сешто само за фудбал не!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom