Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
ААаа...вие сакаш да кажеш дека сте најсилни у лига шампиони,а за серија А не е битно,важно стариот континент да е ваш..:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Хаха, ако сакаш така да извадиш заклучок нема проблем.

Она што е факт е дека

1. Ние сме најсилен и најторфеен италијански клуб во Европа.

2. Во ерата на модерниот фудбал некаде од 1985 наваму, когафудбалот се повеќе заличува на бизнис Милан е поуспешен од Јувентус во секој поглед.

Што не е јасно тука?

Во поглед на претстојниот натпревар мојот став е дека НЕ ГЛЕДАМ КАКО МОЖЕ ЈУВЕНТУС ДА НЕ БИДЕ ПОРАЗЕН НА САН СИРО.

Ти мислиш другачије ок.

Но не ги негирај фактите околу успехот на двата клуба. ЗАД НАС СТЕ, И ТОА БАЈАГИ КАСКАТЕ.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кога ќе ми текне дека некој бараше подобар вовед....за што ? :pos: Жал ми е само за форумов што стигна до ова дереџе .....

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ги величиш Милан дека се подобри од Јуве....ако толку сакаш,остај до сабота,ќе видиме што и како,па после ќе збориме...а вие тука сте запнале милан милан..го отпишавте Јуве,а само од него сезонава 2 пораза имате
Абе Вицкаст, јас само ја подвлеков твојата незрела изјава дека откако Јуве се вратија во прва лига немаат изгубено од Милан. Па со 2 видеа ти појаснив убаво за следен пат да си провериш на нет како биле натпреварите за да не оставаш впечаток дека Јуве ги следиш од сезонава (што не би ме изненадило).

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Хаха, ако сакаш така да извадиш заклучок нема проблем.

Она што е факт е дека

1. Ние сме најсилен и најторфеен италијански клуб во Европа.

2. Во ерата на модерниот фудбал некаде од 1985 наваму, когафудбалот се повеќе заличува на бизнис Милан е поуспешен од Јувентус во секој поглед.

Што не е јасно тука?

Во поглед на претстојниот натпревар мојот став е дека НЕ ГЛЕДАМ КАКО МОЖЕ ЈУВЕНТУС ДА НЕ БИДЕ ПОРАЗЕН НА САН СИРО.

Ти мислиш другачије ок.

Но не ги негирај фактите околу успехот на двата клуба. ЗАД НАС СТЕ, И ТОА БАЈАГИ КАСКАТЕ.
во што е поуспешен милан од ЈУВЕНТУС? во тоа што газдата им е премиер? што крадат пари од народот за да се спонзорираат, да се перат пари?
ЈУВЕНТУС пробавте да го поразите еднашка на сан сиро,но не ви успеа,зашто мислиш од втора дека ќе ви успее???
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:25 ---
Абе Вицкаст, јас само ја подвлеков твојата незрела изјава дека откако Јуве се вратија во прва лига немаат изгубено од Милан. Па со 2 видеа ти појаснив убаво за следен пат да си провериш на нет како биле натпреварите за да не оставаш впечаток дека Јуве ги следиш од сезонава (што не би ме изненадило).
абе човече,јас од сезонава го следам??? сигурен си ? многу добро знам што и како беше,нереков дека немале пораз од милан,ама погленди подобро и види од тогаш до сега кој има повеќе победи ...и ќе ти стане јасно...не би ме зачудило,за се за милан да наоѓаш на википедија и гугл,сепак така се величите вие;)

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
во што е поуспешен милан од ЈУВЕНТУС? во тоа што газдата им е премиер? што крадат пари од народот за да се спонзорираат, да се перат пари?
ЈУВЕНТУС пробавте да го поразите еднашка на сан сиро,но не ви успеа,зашто мислиш од втора дека ќе ви успее???

Oк младо момче:P Бесцелен е ваков разговор.

Терај си по патот;)

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Oк младо момче:P Бесцелен е ваков разговор.

Терај си по патот;)
Демократска држава,кај сакам ќе терам ;) Знаев дека ќе се откажеш,сепак такви сте вие миланезите...али ако,навикнав да ве гледам како лузери(y)
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:29 ---
СО ВАКВИ НАВИВАЧИ НЕ ВИ БЕГА ПРВОТО МЕСТО !!!!!!!!!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Демократска држава,кај сакам ќе терам ;) Знаев дека ќе се откажеш,сепак такви сте вие миланезите...али ако,навикнав да ве гледам како лузери(y)
:vozbud::facepalm:

Попаметно е ваков муабет да тераш пред зграда у маало со твоите другарчиња;)

Еве се откажувам у право си:facepalm:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:29 ---
СО ВАКВИ НАВИВАЧИ НЕ ВИ БЕГА ПРВОТО МЕСТО !!!!!!!!!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
А вие какви навивачи имате бе?
Да ги спомнам дебилине шо имаат по 30 год а што се замараат со деца? или пак оние зимница шо праеа?

Молим те не се преценувај,кратко и јасно не го дудлај за Милан.

Преку таквото ако сте тепале на 2 утакмици,тоа мора да значи дека секогаш ќе тепате?

И да кога сме кај лузери,пошо те глеам нов си на форумов,распрашај се убаво пошо тој трофеј го држат твоите другарчиња од фан клуб Јувентус,

Прочешлај ги минатите теми од ФК Јуве и СА.

Eдитирано од модератор.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
А вие какви навивачи имате бе?
Да ги спомнам дебилине шо имаат по 30 год а што се замараат со деца? или пак оние зимница шо праеа?

Молим те не се преценувај,кратко и јасно не го дудлај за Милан ако Берлускони ти дупел нешо од фамилија тоа е твој проблем,решавај го на друго место.

Преку таквото ако сте тепале на 2 утакмици,тоа мора да значи дека секогаш ќе тепате?
и дај озбили се,пред месец дена си отворил кајгана си се регистрирал и сеа памет делиш...
иначе ако две сме тепале,пореално и по вистинито е да ја тепаме и третата...разбираш или да цртам?
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 11:38 ---
Oк малечок, сега ја имаме и оваа исклучителна информација пред големото дерби на Сан Сиро - ЖИВЕЕШ ВО КУЌА:D
да големичок,така е....се чудам само дали воопшто имаш ти живот??? или само пред пц седиш и го браниш милан...
а дали бил некогаш на сан сиро,илии воопшто во Италија тоа не е битно

Едитирано од модератор.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Кога ќе ми текне дека некој бараше подобар вовед....за што ? :pos: Жал ми е само за форумов што стигна до ова дереџе .....
Се накотија деца на форумов чија главна занимација е мерење „такви“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom