Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
За чичко Зинедин, Павел Недвед, Дел Пјеро па и да речеме Едгар Давидс секој чест, но факт е дека своите најголеми фудбалски достигнуваѓа и најдобри потези ги направиле во други клубови, освен нели Дел Пјеро... BTW Кажи ми кој друг клуб би се одкажал од услугите на еден Тиери Анри и би го продал за истата цена за која е донесен, само затоа што не може да му најде место во тимот??? Тиери Анри играше крило во губентус "АЛОО" :pos:
Дечко, маж или дедо (си прател 20 години фудбал може стар си) што и да си, ти препорачувам да смениш спорт и да си гледаш уметничко лизгање, таму има најдобри потези ...

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Значи вака, јас како навивач на Брентфорд кога отворив фан клуб темата, одма се јавија 2-3 навивачи на милан и почнаа да ми серат у темата, додека од членовите кој навиваат за другите тимови беа кул, факт: ПОВЕЌЕТО! навивачите на милан имаат некој посериозен проблем(им препорачувам да сменат спорт)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Билан
Пензионери
Гатузо ненормален
Серија Б
Киелини Крив Нос
Ѓубрентус
Серијс Б
Амеба
2 годинки
Комлекс
Татко ми има поголем кур од татко ти
И форумов не е више тоа што беше !!

Барам 18+ тема со Бианконеро да си праемо муабет на раат, и да ми ги памти мислењата :pos:

Иначе утакмицава многу ме влече на нерешено, но хендикеп за Јуве ќе биде неиграњето на Ибрахимовиќ и Бонера така да ни победа на Милан нема да ме изненади !

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Значи вака, јас како навивач на Брентфорд кога отворив фан клуб темата, одма се јавија 2-3 навивачи на милан и почнаа да ми серат у темата, додека од членовите кој навиваат за другите тимови беа кул, факт: ПОВЕЌЕТО! навивачите на милан имаат некој посериозен проблем(им препорачувам да сменат спорт)
Ако имаш негде кланица во близина,оди купи си еден мозок добро ќе ти дојде! :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
убаво вака што испостававте слики од славја на титули што ги намести Јуве , и слики од Мундијалот кога Јуве ја тепаше Франција :)icon_lol:)

али .. тука отиде обидот на Јуве да стане прав гигант.
Олимпиакос-Селтик-Јуве... тоа се тие домашно првенство-фраери :icon_lol:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Барам 18+ тема со Бианконеро да си праемо муабет на раат, и да ми ги памти мислењата :pos:
Барем полесно ќе те најдам така отколку тука во еден куп мислења.
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 14:47 ---
убаво вака што испостававте слики од славја на титули што сте ги намести Јуве , и слики од Мундијалот кога Јуве ја тепаше Франција :)icon_lol:)

али .. тука отиде обидот на Јуве да стане прав гигант.
Олимпиакос-Селтик-Јуве... тоа се тие домашно првенство-фраери :icon_lol:
У право си за последнава реченица. Ама сепак не е тоа така како што сакате да го претставите, као Јуве нема врска во Европа. Јас тоа би го преформулирал во Јуве нема врска во финалињата. Од 7 финалиња во ЛШ и претходно Куп на шампиони има освоено само 2. Да не збориме за тоа дека врска немаат од пенали. Кога дојде до пенали во 2003 со Милан знаев кој е исходот ама сепак ја догледав за да ми биде јадот на крај поголем.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
море Миланезе вие најдовде да кажвите демек јуве местел судот во НЕАПОЛ си го кажа своето јуве е наместен :mad: едно друго дека интер и федерацијата треба да му платат оштета после сетисе кој прв имат местено МИЛАН 1981/82 1982/83 ги поминавте во сериа б се враќавте да ама одма ве исфлаа за местени утакмици а пак оние интер да не кажвам шо се имет праено од кревајне на петици да останат во лига ;) а за недела победникот се знае ЈУВЕНТУС кој милан се старци фудбал не се играт чао
па да де ... затоа го осудија моџи дека он работеше за интер и федерацијата. Затоа и нели уефа реагираше експресно на барањето на јуве и ги исфрли интер од ЛШ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.841
Уште БорнТуБиРетардеро фали на темава за да сликата биде комплетна.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Милан.

Зошто? Победата му треба за да ја освојат титулата, според мене. И џабе ќе ме исцитирате катаљарда пати, тоа е така. Лани од првите 4 екипи, милан имаше 2 победи против Наполи... годинава изгубивме од Јуве на гости, изгубивме и ремизиравме со Наполи, така да ако изгуби милан утре... и да ја освои титулата на бодови едноставно не ја заслужуваат.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај на некој саат да пробаме да ја затвориме темава па да видиме после рестартот дали ќе се подобри нешто :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рестарт, баш да видиме :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.991
Поени од реакции
51.135
и после рестартот они пак се местачи !! сто рестарта не ги перат од криминалот што го направија !!!

:icon_lol::icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Згодна женска си :D
Арно ви пуштам вака чат пат одвреме навреме жени да погледате бидејќи тука се искинавте од :drk: на метални структури(трофеи) како небаре вие лично ги поседувате историските успеси на двата клуба:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom