- Член од
- 23 февруари 2012
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 285
И Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.
ПоправеноКако прво тоа со зебри ви е од пред 10 години,ништо ново не смисливте...
ако збориме за местење,и милан твој пред незнам колку години има истотака местено утакмици поради што има паднато во Серија Б...
како трето,нападот ви е у пм...само изгледа кога играте со лимонтус некако ви забушава тој напад... доста со ботанег и убрахимович...трупови сте,и крво ви е дека сезонава титулата нема да ја земете... и да, кога на дресовите ќе имате 2 ѕвезди ќе правиме муабет,дотогаш можете само да ќутите и да губите
Ете зошто ми мирисало на 3+ заедно со чиста 2-ка утакмицаваИ Официјално Макси и Боатенг заедно со компанијата Ибра , Сидорф , Неста , Аквилани , нема да играат против Јуве.
Изгледа приказната што ја повторуваат навивачите на Јувентус дека нивниот тим доминира со поседот на топката во Сериа А, не е баш точен.
Milan je bolji
što se tiče poseda lopte (30:58 minuta, po meču) i teritorijalne nadmoćnosti (14,2 minuta na protivničkoj polovini terena, po utakmici).
Juventus je bolji
Лион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелатаСвонси![]()
Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњиЛион Бритон од Свонси има поголем број на додавања од Чави, мислам и подобар просек на успешност. Совршен систем има вградено менаџерот на тој клуб, затоа не ме чуди што се толку високо на табелата![]()
Не се АнгличаниНе ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи![]()
Не ми е муабетот дали се англичани туку типичен англиски фудбал играат..а јас ништо не сакам од нив само онака си дадов свое размислувањеНе се АнгличаниА и што сакаш па ти, до вчера Чемпионшип играа, нека соберат финансии малце ќе се подобрат
![]()
Погрешни утакмици си гледал...........баш играат добар фудбал Свонси.Не ме заебавај два три пати ги имам пишано и ги имам гледано три чисти од фудбал немаат..типична англиска екипа само ја клоцаат топката низ теренот и трчаат како коњи![]()