Милан - Јувентус (недела 20:30)

Типување

• Милан

Гласови: 66 52,4%
  • Јувентус

Гласови: 42 33,3%
  • Нерешено

Гласови: 18 14,3%

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Ќе биде интересно а како фан на Милан очекувам сигурна победа на моите. Милан е во фантастична форма за разлика од Јуве но овие дуели не ги одлучува тоа, туку желбата за победа. Напред Милан и мислам дека ќе биде 2-0 за нас:vozbud::vozbud:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
kako sto nekoi luge cekaat da im dojde rodendenot , da odat na odmor , nova godina, da zavrsi ucebnata godina .....itn..... jas cekam da igraat MILAN i juve
anceloti vika "Во овој момент е тешко да се игра против Милан" a koga ne bilo ,
juve utre ke go jade k..ot , toa e sigurno , KAKA ke si go igra kurot utre so tie amaterite od juve , a se molam i da gledame duel gatuso - poulsen

i demijan da prestane da stava klipovi od 1996 god koga imal 7 godini i ne ni znael so e fudbal , i prasanje za nego - dali nekogas gledal vo zivo kako juve stanuva sampion vo LS ?! :baeh:
Не бе.. Не го пршувај детето... Кога тој на 7 години гледаш фудбал и не знаеше според тебе што е тоа фудбал, ти уште во спрематозоидите од татко ти беше!!
- Друже 2-3 поста ти имам прочитано и имам заклучено дека дефинитвно ти си дете со застој во растот.. Како физички така и психички!!:toe:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Не бе.. Не го пршувај детето... Кога тој на 7 години гледаш фудбал и не знаеше според тебе што е тоа фудбал, ти уште во спрематозоидите од татко ти беше!!
- Друже 2-3 поста ти имам прочитано и имам заклучено дека дефинитвно ти си дете со застој во растот.. Како физички така и психички!!:toe:
На видеово Кака има 23-24 години, сега има 27:smir:

Дел Пиеро и Какаито ке го разубават дуелов:)

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Флерчеееее:back::back:Почнувам да станувам БИ поради тебе:ija::icon_eek::ija:

Очекувам победа на Милан, изразена со повеќе голови.
Поздраф.:helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Се фатиле со клиповине ка слеп за стап :lud:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Не е битно,битно е да се дружиме:smir:

Ф

Фил Ајви

Гостин
И да го јадете утре :smir:

мора малку да провоцирам, досадно ми е :D

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Вака нешто би требало да бидат формациите за 2та тима (барем така се најавува).

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Утре ќе биде многу интересен ден (Милан - Јуве, Арсенал - Челзи, Ман Утд - Ман Сити :vozbud:).

Навивам за Милан утре како што кажав, после Барса и Ливерпул, Милан ми е трет омилен клуб.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
:pos2::pos2::pos2: во право си..а да прашам од кога ви се тоа клиповите 1932???:tapp::tapp::tapp:

И ај тоа, уште од Шалке клипчиња, да не ви се идоли :pos2::pos2:

Леле кој ќе ги гледа фавали и сидорф, кучиња стари, стај ги туе Сендерос и Рони

Член од
30 ноември 2007
Мислења
408
Поени од реакции
30
Avanti MILAN

0963796c401755d820c3e0f5a5835316-getty-fbl-ita-ac_milan-udine.jpg
ALWAYS ROSSONERO :eek:jea:

Sigurna pobeda na Milan. I toa so razlika od 2-3 golla. Ocekuvam otvoreno i jaka utakmica, so sanci na dvete timovo. Kaj Milan ke udlucuvat taktikata, driblinzite, vestinata, sprintovite... a kaj Juve mrtvite topki, mozebi goll so gllava od prekin ili korner.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
И ај тоа, уште од Шалке клипчиња, да не ви се идоли :pos2::pos2:

Леле кој ќе ги гледа фавали и сидорф, кучиња стари, стај ги туе Сендерос и Рони
Утре тебе ЈУВЕ ке ти стане идол :pos:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.793
Нека му е среќен роденденот на Јанкуловски, а поклончето ке го добие вечер во 10 од Дел Пиеро:helou:

Пред се се надевам на фер и коректна игра. И се молам само судијата да не го реши натпреварот, а за останатото ке си се погрижат актерите.
Милан има мала предност само поради тоа што не ни игра Брацо, Брацо, Брацо. . .

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Очекувам коректна игра без кршење нозе и носови, чесно судење и.... нека победи подобриот* :helou:

*Juventus

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom