Не бе.. Не го пршувај детето... Кога тој на 7 години гледаш фудбал и не знаеше според тебе што е тоа фудбал, ти уште во спрематозоидите од татко ти беше!!kako sto nekoi luge cekaat da im dojde rodendenot , da odat na odmor , nova godina, da zavrsi ucebnata godina .....itn..... jas cekam da igraat MILAN i juve
anceloti vika "Во овој момент е тешко да се игра против Милан" a koga ne bilo ,
juve utre ke go jade k..ot , toa e sigurno , KAKA ke si go igra kurot utre so tie amaterite od juve , a se molam i da gledame duel gatuso - poulsen
i demijan da prestane da stava klipovi od 1996 god koga imal 7 godini i ne ni znael so e fudbal , i prasanje za nego - dali nekogas gledal vo zivo kako juve stanuva sampion vo LS ?! :baeh:
На видеово Кака има 23-24 години, сега има 27:smir:Не бе.. Не го пршувај детето... Кога тој на 7 години гледаш фудбал и не знаеше според тебе што е тоа фудбал, ти уште во спрематозоидите од татко ти беше!!
- Друже 2-3 поста ти имам прочитано и имам заклучено дека дефинитвно ти си дете со застој во растот.. Како физички така и психички!!
Флерчеееее:back::back:Почнувам да станувам БИ поради тебе:ija::icon_eek::ija:Не бе.. Не го пршувај детето... Кога тој на 7 години гледаш фудбал и не знаеше според тебе што е тоа фудбал, ти уште во спрематозоидите од татко ти беше!!
- Друже 2-3 поста ти имам прочитано и имам заклучено дека дефинитвно ти си дете со застој во растот.. Како физички така и психички!!
:pos2::pos2::pos2: во право си..а да прашам од кога ви се тоа клиповите 1932???Се фатиле со клиповине ка слеп за стап :lud:
:pos2::pos2::pos2: во право си..а да прашам од кога ви се тоа клиповите 1932???
Утре тебе ЈУВЕ ке ти стане идолИ ај тоа, уште од Шалке клипчиња, да не ви се идоли :pos2::pos2:
Леле кој ќе ги гледа фавали и сидорф, кучиња стари, стај ги туе Сендерос и Рони