Милан - Јувентус (недела 20:30)

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување

Типување

• Милан

Гласови: 66 52,4%
  • Јувентус

Гласови: 42 33,3%
  • Нерешено

Гласови: 18 14,3%

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој може да даде некој гол од офсајд и да му го признаат ...

Е сеа претера. Колку и да не игра за твојот тим моментално (а играше за Јуве пред едно 8 години) сепак заслужува почит за бројот на голови и игрите во Сериа А како еден од најдобрите играчи на сите времиња во Италија заедно со Дел Пјеро, Тоти, Виери, Батистута, Малдини и други.

Моментално човекот е во форма како во старите времиња и пак е закана за кој било гол.

Дел Пиеро утре го игра 600 настап во јуве.мотивација колку сакаш:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Осекам дека ке има добра игра од страна на двата клуба и како голем фан на Јувентус, ке победат со 2:1. Стрелци : Амаури и Киелини :helou: Да се надеваме дека ке биде така.

STORIA DE UNA GRANDE AMORE....JUVE​

Стигнува вест дека Гатузо бил повикан за со Јувентус. ТУКА.
Многу би сакал да го видам Гатузо а од друга стран Поулсен да игра за Јувентус, многу сакам дуели да има. Борба на средината.

ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА ДОЈДЕ НЕДЕЛА !!!

Победникот?
Зависи колку време ќе се игра утакмицата, не ми се верува сите да ја преживеат ако е 90 минутна...

Милан се у опасна форма,за јуве очекувам конечно да изиграат како што знаат,Амаури се враќа,нормално како фан на јуве очекувам победа

Победникот?
Зависи колку време ќе се игра утакмицата, не ми се верува сите да ја преживеат ако е 90 минутна...

Браво се истакна,сите се згазија од смеење:kesa:

Совет за сите навивачи на милан да не летаат многу пред време пошо ги очекува дебакл ...:smir:

Совет за сите навивачи на милан да не летаат многу пред време пошо ги очекува дебакл ...:smir:

:ija:

Траба само во одбраната да изиграме добро, тешко дека можат да го спречат нашиот напад.

:ija:

Траба само во одбраната да изиграме добро, тешко дека можат да го спречат нашиот напад.
Ако почнеме напаѓачки и ако ви ја пробиеме одбраната толку, Јуве е моментално таков ако почнеме напаѓачки или победуваме или нерешено. Се надевам дека ке му тргни на Дел Пиеро и нема да биде себичен, исто така на Амаури а најмногу на Џовинко. Џовинко запазете го брз е да не биде како со Киево да се фрлат понего играчите :).

Абе секој си мислиме што сакаме тоа е точно, ке се види утре.
НЕКА ПОБЕДИ ПОДОБРИОТ!

kako sto nekoi luge cekaat da im dojde rodendenot , da odat na odmor , nova godina, da zavrsi ucebnata godina .....itn..... jas cekam da igraat MILAN i juve
anceloti vika "Во овој момент е тешко да се игра против Милан" a koga ne bilo ,
juve utre ke go jade k..ot , toa e sigurno , KAKA ke si go igra kurot utre so tie amaterite od juve , a se molam i da gledame duel gatuso - poulsen

i demijan da prestane da stava klipovi od 1996 god koga imal 7 godini i ne ni znael so e fudbal , i prasanje za nego - dali nekogas gledal vo zivo kako juve stanuva sampion vo LS ?! :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom