Милан - Јувентус (недела 20:30)

Типување

• Милан

Гласови: 66 52,4%
  • Јувентус

Гласови: 42 33,3%
  • Нерешено

Гласови: 18 14,3%

• Вкупно гласачи
    126
Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ох бее .. вакви неизнарадувани дечки колко сакам да ги читам како се радуваат. Абе вие до пред 3 години незнаевте пехар што е,а не па да освоете.. ама ке дојде времето ке се врати се како што беше.. кој каде припага таму да си биде. Ке бидете вечните губитници. Верувај у скоро време. ке застанете на тие 17 титули и ке чекате пак некој скандал да земете нешто на зелената маса како и досега.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
ДОБАР ВИЦ БЕШЕ ОВА!!!
:pos2::pos2:

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
значи како што кажав вчера....:uvo:

За жал ќе морам да се сложам со тебе до некаде, иако на вакви дерби средби никогаш не се знае. Нешто ми вика дека тимот ќе го бојкотира Раниери и дека момците ќе одат на нерешено бидејќи само победа ја спасува главата на Раниери, а сите знаеме дека играчите многу не го „мирисаат“.

Се надевам на добар натпревар и победа на најтрофејните!

FORZA JUVE !!!

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Aбе пак почнуваш со детските лигавештини ? Неизнарадуван..
Хоп троп дигитрон Јувентус пред интер на трон со <enter the titles number> :)

Иначе за утакмицава не бев во можност да ја гледам цела фатив последните минути ама некако и 2 екипи ми делуваа "преморени"...:pos2:
интер шампион јувентус лампион ..... не се радувам многу досадно ми е веќе .... која е по ред ?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Утакмицата заврши , импресиите стивнаа, модови ајде кључ овде дур не избувнала расправија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
A и тоа што викаш, ако имате нешто за сеир пукање, дискусии и слично, префрлајте на Италијанско .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom