- Член од
- 4 јануари 2008
- Мислења
- 2.442
- Поени од реакции
- 5.492

(ВИДЕО) Мигрантите тргнаа кон Европа: Хаос на грчко-турската граница

Или Балканот?Ајде браќо идајте да ве испратиме нагоре да ја уништите Зап. Европа.![]()
(ВИДЕО) Мигрантите тргнаа кон Европа: Хаос на грчко-турската границаlider.com.mk
Ако кажат од ЕУ и стан ќе му дадеш и џамија ќе му градиш. А после 2015 расположението не е баш исто околу примање повеќе мигранти, еве се гледа и по тоа што им дозволуваат на Грците да ги маваат овојпат.Ги заболе за балканот. Еден нема останато ниту во Скопје, ниту Тетово нит Битола та нит Гевгелија.
Што ќе прави пакистанец на Балканот?
Македонија ќе му запише курс по македонски?
Ќе го вработи во Дрексел Мајер?
Ќе му обезбеди сместување во социјален стан?
Не знам јас така мислам дека овие овој пат не се за нагоре, туку за Бугарија, Грција, Србија, Босна, Хрватска, Македонија.Во Словенија и Унгарија не вефувам дека ќе се населат оти таму сепак живее народ со мозок за разлика од горе споментаиве држави.Ги заболе за балканот. Еден нема останато ниту во Скопје, ниту Тетово нит Битола та нит Гевгелија.
Што ќе прави пакистанец на Балканот?
Македонија ќе му запише курс по македонски?
Ќе го вработи во Дрексел Мајер?
Ќе му обезбеди сместување во социјален стан?
Народот не е без мозок во горе споменатите држави (барем има малцинство некакво), политичарите се без мозок зошто се пиуни на ЕУ од горе споменатите држави.Не знам јас така мислам дека овие овој пат не се за нагоре, туку за Бугарија, Грција, Србија, Босна, Хрватска, Македонија.Во Словенија и Унгарија не вефувам дека ќе се населат оти таму сепак живее народ со мозок за разлика од горе споментаиве држави.
Без мозок е друже, освен за Грција(која сепак е полна со мигранти) не можам да кажам зошто не ми е позната ситуацијата ама за овие од бивша ЈУ слободно можам да кажам.Народот не е без мозок во горе споменатите држави (барем има малцинство некакво), политичарите се без мозок зошто се пиуни на ЕУ од горе споменатите држави.
Еве ти го копирано оти не можев да го цитирам темата во која сум го бапишал е затворена.Народот не е без мозок во горе споменатите држави (барем има малцинство некакво), политичарите се без мозок зошто се пиуни на ЕУ од горе споменатите држави.
Абе ова не е ништо ново. Има барем 2 миграции од Африка, а најверојатно имало многу повеќеМое мислење е дека ќе се случи одредена голема преселба на народи овде и по цела Европа која вечно ќе ги промени овие простори по сите основи.Пак ќе кажам ова се мои видувања и мислам дека се само чисти факти па и природни појави(како што Словените некогаш пристигнале овде поради Х причини така е и ова)
,,,,greshka si i tie predmilionski godini na migracii i promena na klima se vo nechii glavi,,,
Yeah like 95% од научнициве на планетава не ти се доволни, па мора да веруваш на теории на заговор.
Па ако покрај толку податоци и докази не сфати дека климатските промени се нормални природни циклуси, понуди ти други докази, дека климата е рамномерна праволиниска.
Јас со задоволство ќе ги прочитам штом се од тебе.![]()