- Член од
- 30 март 2010
- Мислења
- 1.441
- Поени од реакции
- 400
Јас шетам, ти колку шеташ?Епа ајт шетај...
Sent from my iPhone using Tapatalk
A koj ti kaza deka ja sum musliman ??Глупи ста, сите муслимани сте глупи неписмени забегани гнаси, затоа ве тепат ве користат, исто како офците ги тепат ги молзат ги стрижат, допрва ве чекат “убави“ времиња, имате дебела сметка за плаќање...
... nego imam povazni nesta da napravam za vikend
Човек да позавиди на нивото на комуникација и изложување на аргументи во корист на дебата....Заминав да гледам документарец на TV5Monde au revoir!
ДОБРО УТРОПочнаа по 10тина со движење по пругите , сега се масовни толпи кои рушат се пред себе. Ова во никој случај не е на арно. Спомна Јамајка погоре индиректно , ова не се никакви бегалци. Ова е инсталација на ИСИС на Балканот.
За разлика од тебе не се пцуеме и не се навредуваме кога дебатираме.Човек да позавиди на нивото на комуникација и изложување на аргументи во корист на дебата.
Отидов да праам нешто многу важно, толку важно што не можам да ви кажам што е а и гледам не сте воопшто сериозни и имате поважни работи.
LOL.За разлика од тебе не се пцуеме и не се навредуваме кога дебатираме.
Една жена.A koj ti kaza deka ja sum musliman ??
Ако ти се гади те пуштаме да повраќаш слободно нај_искрено.Ми се гади од сите коментари нај искрено.
И не тролам ништо само кажувам дека Македонците се излезени како малтретираат на граница по новините низ цела Европа.
...не тролам ништо
Само за еден транзит толкава галама кренавте, а не да ви останеа во државава протести ќе направевте сигурно.Да се подсетиме и на настаните во Дебрецен - Унгарија. Сите овие луѓе поминале транзит низ Македонија.
Пф, нашетаната my ass... овој пост ми го избегна, еве прочитај го уште еднаш, внимавај на болдираниот текст...Јас шетам, ти колку шеташ?
Дали НИ е срам тоа што го прикажуваат светските медиуми за нас...?
Искрено ич кур не ме заболе за тие дебелогазовци, нека пишуваат што сакаат, само ние овде знаеме како ни е... Бегалците беа задржани на граница, ги пуштаа само најризичните и најранливите категории на луѓе да поминат, додека на оние другине не им се чекало, па почнаа да фрлаат кон полицијата со се и сешто.
Им беше понудена и помош, поточно храна, ама господата одбиле да ја примат заради тоа што имало црвен крст на кутиите... друго, Гевгелија ја усмрдеа, народот не се чуствува веќе сигурно во нивно присуство, дофрлуваат невкусни коментари на женското население во градот...
И сега ќе ми дојде некоја тука некоја си ебана либералка и ќе ми кажува одозгора што-како...? Марш, ако ти е убаво таму живеј си како што сакаш, не ти се мешам, ниту сакам ТИ ДА МИ СЕ МЕШАШ за тоа како јас (или ние) се справуваме со емигрантите.
Ајт оди во три си лепе пичке материне...
ако ти е убаво таму живеј си како што сакаш, не ти се мешам, ниту сакам ТИ ДА МИ СЕ МЕШАШ за тоа како јас (или ние) се справуваме со емигрантите
Па како добронамерен/а што не си земаш дома да ти се умешаат у фамилијаСамо за еден транзит толкава галама кренавте, а не да ви останеа во државава протести ќе направевте сигурно.
Шо бе, муслиман си?A koj ti kaza deka ja sum glup musliman ??