jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.577
- Поени од реакции
- 27.422
Ахмет од Судан го земалаПа како добронамерен/а што не си земаш дома да ти се умешаат у фамилија
Ахмет од Судан го земалаПа како добронамерен/а што не си земаш дома да ти се умешаат у фамилија
Ваквите одговори покажуваат колкава хуманост има во тебе.Па како добронамерен/а што не си земаш дома да ти се умешаат у фамилија
А на пример да се вратеше на првиот пост од темава, да го прочиташе и да искоментираше нешто ?Ваквите одговори покажуваат колкава хуманост има во тебе.
"Да бе ќе ги земам дома да ми се шетаат, нека кршат глава што ми е гајле"
Мизерни одговри, мисли и тн.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не се сунитите Исис. На пример и Курдите се сунити. Туку нема Шиити меѓу мигрантиве, дури нема ни Христијани кои се најзагрозени и пред истрбување во Ирак и Сирија.Ме интересира кој е односот Сунити/Шиити кај имигрантиве.
Сунитите се ИСИС.
Па знаеме дека не остануват во Македонија, идат нагоре тебе да те распнат од ебење, али ние успат да им удриме по некој пендрак да бидат повеке исфрустрирани кога ке те дупат.И не плашете се не ви остануваат Македонија. Нема да ви шетаат по дома.
Isto kako i kaj Ukrainci / Rusi vo momentovМе интересира кој е односот Сунити/Шиити кај имигрантиве.
Сунитите се ИСИС.
А ти да не ги прибираш кај тебе дома?И не плашете се не ви остануваат Македонија. Нема да ви шетаат по дома.
Република Македонија сеуште го нема расчистено проблемот со сопствените граѓани кои се внатрешно раселени после конфликтот во 2001. година и кои беа протерани од своите домови и никогаш повеќе не се вратија. Веќе никој ниту прашува ниту знае што се случило со нив, за разлика од 150 илјади доселеници, кои во 1999. година имаа статус на бегалци, од кои голем дел остана да живее во РМ и доби македонско државјанство.Само за еден транзит толкава галама кренавте, а не да ви останеа во државава протести ќе направевте сигурно.
Па рекоа веќе @VOLK2234 кафирите уште во чамците ги фрлале во вода. Сунити се ова... „АЛАХУ АКБААААР“.Ме интересира кој е односот Сунити/Шиити кај имигрантиве.
Сунитите се ИСИС.
Не верувам дека има шиити меѓу мигрантиве.Ме интересира кој е односот Сунити/Шиити кај имигрантиве.
Сунитите се ИСИС.
Фросе земи реагирај таму со модераторите, не се потребни тролови на темава кои незнаат да дискутираат со аргументиАј оваа што демек постира од Франција а нема веза, Струга, Гостивар е негде ама вие што пробувате да се објаснувате со некој што само нафрла зборови а не вади аргументи, не можам да сфатам